Neața bună, oameni dragi! Azi aveam în plan să iau o pauză de scris, dar aseară am fost la film și am zis că poate aveți și voi în plan, să știți ce să alegeți sau la ce să vă așteptați. După Ladies Night, care va mai urma și marți, pe 19 iunie, am zis că e cazul să ieșim mai des la cinema. Așa că vorbeam cu băieții și am hotărât să mergem la Taxi 5. Cine n-a văzut seria asta? Eu am adorat-o!!! Mi s-a părut cea mai faină comedie ever, combină perfect acțiunea, mașinile și umorul. Primele 4 părți mi s-au părut excelente, tocmai de aceea am vrut s-o văd și pe a 5a. Deși nu mai sunt nici Daniel, nici Emilien, piesa de rezistență nu lipsește – taxiul!

Sylvain este un super polițist din Paris, ce are ca pasiune mașinile. Totuși, după o noapte cu soția comisarului, el este transferat la Marsillia. Aici dă peste echipa de pe vremea lui Emilien, cu tot cu Gilbert, comisarul devenit acum primar. Bineînțeles, după belgieni, japonezi, nemți, vine și rândul italienilor să atace. Ținta? Bijuterii! Mai ales că urmează o expoziție de talie mondială, unde va fi prezent și cel mai mare diamant din lume.

Sylvain vrea să rezolve cazul, dar italienii au un Ferrari, cu ca are el nu se poate întrece,ținând cont că mașinile poliției sunt… Loganuri! MCV-uri! Aici intervine Eddy, nepotul lui Daniel, care aduce celebrul taxi în țară. Cu câteva modificări, e gata de drum și de acțiune.

Îmi era tare dor de genul ăsta de comedie! Sylvain e o bomboană de băiat, îți cam fură privirea, iar Eddy, sincer, nu cred că ar fi găsit pe cineva să se identifice mai mult în acest rol. Joacă excelent! Plus că-mi era dor de Gilbert, cu a sa alertă generală. Cine vrea să râdă, să meargă musai la film! Chiar dacă are notă mai mică pe Imdb, nu vă lăsați păcăliți. Merită din plin!

Cine a văzut seria Taxi??? Cum vi s-a părut? Vă plac mașinile, apreciați acest gen de filme? Vă las cu trailerul, să vă faceți o idee.

40 Replies to “Taxi 5 – recenzie de film

  1. Chiar imi e dor sa vad o comedie buna. Rar ma satisfac comediile, dar aceasta sigur face parte din cele care chiar ar reusi sa imi smulga hohote de ras. Multumim pentru sugestie.

  2. Am vazut si eu vreo 3 filme din serie dupa care m-am lasat. Acum vreau sa merg la Jurrasic Park, ca m-a apucat febra dinozaurilor si oricum mergem in 3 asa ca nu avem prea multe optiuni.

  3. Nu am vazut seria, si cand am citit aici, la tine, ca e o comedie, am strambat din nas. Cred ca sunt ciudata rau, insa am o perioada cand nu ma intereseaza, asa, la primul impuls, comediile. Totusi o sa incerc sa vizionez primul film al seriei, macar sa stiu ca n-am carcotit degeaba.

  4. Nu m-am uitat nici la celelalte părți, crezând că nu-mi va plăcea filmul, dar cred că ar trebui să mă uit și eu totuși, să mă conving dacă-mi place sau nu.

  5. Nu am vazut nici unul din filmele acestei serii. Nu prea ma dau in vand dupa comenii si dupa masini cu atat mai putin. Sotului meu ii plac si cred ca le-a si vazut pe primele 4. O sa ii zic ca a aparut si 5.

  6. O, da! Imi era dor de un astfel de film. Eu sunt de fel adepta filmelor de baieti :)). Desi, in aceeasi masura, imi plac si filmele siropoase de fete. Pe asta, Taxi 5, cred ca sigur nu-l las sa-mi scape ^_^

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *