Ziua bună, oameni frumoși, și Hristos a înviat! E a doua zi de Paște, nu știu care cum ați petrecut, noi am stat acasă și a fost tare ciudat… Dar sperăm ca lucrurile să se schimbe, că ar fi cazul. E groaznic să nu te poți mișca, să nu poți ieși, să mergi la cumpărături ca și cum ai merge la furat. Că tot vorbim de cumpărături… există și varianta online, spre care vă îndemn cât de des se poate, dat fiind faptul că e posibil să găsim niște lucruri mai frumoase decât în magazinele fizice. Pe site-ul Kreativator.ro poți chiar să îți personalizezi obiectele cu propriile imprimeuri. Ce m-a încântat și mai mult e că nu au disponibilă opțiunea doar pentru tricouri, cum se întâmplă de obicei, ci și pentru căni, perne, puzzle-uri, obiecte de pluș, ștampile sau chiar preșuri de intrare.

Creează propriul produs personalizat!

Cât de ușor este să comanzi cadouri personalizate! Alegi obiectul, alegi modelul… cam greu e cu ce îl personalizezi, întrucât sunt sigură că ideile curg! Cam așa am pățit și eu. Știam că vreau un tricou, știam că trebuie să fie cu Aki, că nah… dar habar nu aveam ce poză să imprim. Aici e întotdeauna cel mai dificil. Nu te poți hotărî la un singur model. Dar ăsta nu e un impediment, ba mai bine zis e un imbold pentru comenzi viitoare!

Eu am ales un model de tricou polo, însă avantajul e că tu poți alege orice altceva, de la tricou basic până la hanorac. Alege să comanzi tricouri cu imprimeu propriu și să ieși din mulțime. Eu mi-am dorit o fățucă de cățel frumos. Măcar să ieșim asortați la plimbare :)) Calitatea tricoului este foarte bună, însă modelul e strâns pe corp. Țineți cont și de asta când alegeți mărimea. Eu am comandat M și stă lipit de mine. Da, ăsta e și un semnal de alarmă că trebuie să mai dau jos vreo 3-4 kg. Hello, mai mănânci mult????!!!! x( x( x(

Metode de imprimare în webshop-ul Kreativator.ro

Cei de la Kreativator.ro folosesc doar metode noi, moderne, de a personaliza obiectele. De obicei, metodele alese sunt următoarele:

1. Imprimarea digitală – folosită pentru îmbrăcăminte, printul intrând direct în țesătură. ”La tricourile de culoare albă, cerneala intră direct în material și nu se simte la atingere, la tricourile de culoare închisă se aplică o bază de alb și apoi motivul dorit.”

2. Sublimarea – folosită pentru obiecte promoționale (căni, echipamente sportive, etc). Presupune transferul unei imagini digitale pe un suport textil din poliester.

3. Imprimare UV – folosită mai ales pe huse de telefon. Se utilizează cu succes atât pe obiecte de culoare închisă, cât și pe cele transparente.

4. Gravură laser – folosită pentru a inscripționa obiecte din metal, lemn, plastic sau sticlă.

Cum se prezintă tricoul meu?

Ta-daaaa! Impecabil! De la calitatea materialului până la calitatea printului. Mi se pare că a ieșit de vis. Se vede că lucrurile sunt tratate cu profesionalism. Comanda a ajuns la mine foarte repede, în 2 zile de la plasare, dat fiind faptul că a fost weekendul la mijloc și eu am plasat comanda undeva pe joi după-amiaza.

Sunt foarte încântată de rezultat. Momentan, cu ajutorul jeanșilor cu talie înaltă îmi mai maschez și imperfecțiunile taliei. Pe viitor, clar ăsta e un imbold să umblu serios la stilul de viață. Ai nevoie și de câte un cartonaș galben de genul să te trezești un pic… Tricourile personalizate de la Kreativator.ro sunt deosebite. Indiferent ce ai alege să faci, să te joci cu culorile, cu fonturile, cu imaginile, poți fi sigur că vei crea ceva unic! Nu există obiecte la fel pentru că nu sunt doi oameni identici. Fiecare va avea preferințele sale. Așa că joacă-te și creează! Voi ce ați personaliza? Cum vă imaginați tricoul perfect?

16 Replies to “Tricoul preferat de pe Kreativator.ro

  1. Foarte frumos tricoul ,îmi place și culoarea ,este superb ! Am mai citit despre acest site că personalizează produse și sunt de calitate ,îmi place mult tot ce este personalizat ! Să-l porți sănătoasă draga mea !

  2. Și mie îmi plac mult articolele personalizate, îndeosebi tricourile. Recent mi-am personalizat și eu un tricou cu logo-ul blogului pentru că nu aveam niciunul de genul, dar îmi pare rău că la momentul respectiv nu am găsit măsura mea la alt model de tricou. Mi-ar fi plăcut și mie unul în genul alui tău, în special pentru că vine mulat pe corp.

  3. Eu nu ma omor dupa tricourile polo, in schimb poza si culoarea sunt de vis! Cu asa un catel frumos nici nu avea cum sa fie altfel. Si eu m-am ingrasat vreo 3 kg si stiu ca trebuie sa fac miscare dar nu am nici un chef.

  4. Foarte misto tricoul. Culoarea e incredibila. Imi place si cum iti vine.
    Nu stiu care e tricoul perfect, dar sigur ar avea o imagine de la mare pe el. Chiar ma gandesc sa imi fac unul asa. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *