Fiecare din noi tinde spre mai mult și spre mai bine. Dar ce te faci atunci când nimic nu pare să te ajute să avansezi pe scara profesională? Cu toții ne dorim locuri de muncă bine plătite, dar nu mereu ne sunt îndeplinite dorințele. Acestea sunt destul de puține și dacă nu ai studiile și cunoștințele necesare, e foarte greu să le obții. O dată cu venirea toamnei, încerci parcă să te gândești insistent la alte posibilități, pe toate planurile. Poate alt job, poate noi căi de relaxare. Dacă faci parte din cei mulțumiți cu viața lor, ar fi cazul să te gândești și la câteva clipe de liniște o dată cu venirea sezonului rece. Nu ți-ar strica o sesiune la SPA sau poate la un bazin cu apă termală, nu e așa? Doar că nu toți ne putem permite, așa că merită să te gândești la un împrumut.

Uneori chiar simți nevoia de un tratament corporal pentru a-ți recâștiga încrederea în sine, mai ales atunci când vremea se răcorește. Cu toate acestea, nu ai disponibil mereu bugetul pentru așa ceva, mai ales dacă vrei să apelezi la astfel de tratamente împreună cu persoana iubită, costurile fiind astfel mult mai mari. În cazuri de genul, o platformă online comparativă de împrumuturi din România – Monily, te poate ajuta să găsești cele mai bune oferte de împrumuturi pentru a-ți îndeplini visele. Folosirea platformei e gratuită, iar aceasta poate fi accesată fie de pe mobil, tabletă sau calculator, de oriunde din țară. Totuși, țineți minte ca înainte să faceți un împrumut să vă organizați foarte bine pentru a-l returna la timp!

De ce să alegi Monily?

E foarte simplu să contractezi un împrumut folosind această platformă. Aplicarea se face în 2 pași, iar aici ai toți creditorii la un loc. Poți compara ratele, dobânzile, termenele de returnare, absolut tot. Trebuie doar să selectezi suma dorită și perioada de rambursare. Totul este 100% transparent, fără costuri ascunse.

O dată contractat împrumutul, te poți bucura fără rețineri de ziua ta la SPA. Majoritatea complexelor cunoscute sunt în stațiuni consacrate – Belvedere din Sovata, Sara’s Sons din Băile Herculane, Perla din Băile 1 Mai, Tirol din Băile Felix sau Septimia Resort din Odorheiu Secuiesc. Bineînțeles, dacă nu ai în plan o vacanță prelungită, te poți răsfăța și în orașul tău, trebuie doar să cauți centrul SPA potrivit.

Dacă tot faci un împrumut, fă-l să te poți bucura de el! Un SPA care se respectă are saună umedă, uscată, piscină, masaj, jacuzzi sau diverse tratamente. Așa că alege-l pe cel mai complet și bucură-te de relaxarea oferită!

Fie că ai nevoie de credit pentru mașină, pentru casă sau pur și simplu să îți satisfaci o dorință mai costisitoare, e important să ai în vedere toate aspectele! Fii complet informat despre plăți, termene și dobânzi. Niciodată nu semna înainte să ai toate datele la îndemână! Tu pentru ce ai face un împrumut? Pentru o zi la SPA în cuplu sau pentru o zi plină de activități mai antrenante?

4 Replies to “Tu pentru ce ai face un împrumut?

  1. de drag nu l-as face, dar la nevoie sigur as apela si la varianta unui imprumut ca, din alta parte, de unde bani cand ai nevoie de ei urgent? Spargerea unei banci sau castigul la loto pica din start.

  2. Nu stiam de aceasta platforma. De obicei prefer sa nu fac imprumut.Prefer economiile.Nu sunt adepta imprumutului pentru electrocasnice, mobila etc.

  3. Multa lume e speriata de un credit, dar cum altfel sa cumperi ceva mult mai costisitor? Uite cum e o casa… cum construiesti o casa? Noi ne-am apucat de casa vara asta, am facut si un credit si suntem linistiti si confortabili asa, macar o sa avem casuta noastra in unu, doi ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *