Sara bună, fetele! A recut în sfârşit şi ziua de luni, cea care mi se pare cea mai grea. Am fost pe fugă, mi-am propus să ţin dieta disociată timp de o săptămână, pentru că e cazul să mai dau ceva kg jos (am cam exagerat cu mâncarea în ultima vreme), şi am fost şi la shopping de mâncare, pentru că era frigiderul cam porno. O zi plină, destul de grea şi la muncă, m-am enervat de la prima oră, dar n-am avut ce face şi am mers mai departe.
Aveam poftă de scris pe blog şi mi-am dat seama că nu v-am mai arătat achiziţiile mele din ultima vreme. Plus, cred că undeva pe duminică o să fac şi o postare recapitulativă pentru fiecare săptămână. Sper ca iniţiativa mea să fie primită bine! Să trecem însă la oile noastre!

Mi-am refăcut stocul de dischete demachiante, nu renunţ la Iseree de la Lidl, atâta timp cât mă înţeleg bine cu ele, nu văd de ce le-aş schimba! Crema de picioare de la Avon s-a terminat şi am considerat că e cazul să mai încercăm şi altceva. Zic “să încercăm” pentru că l-am învăţat şi pe al meu bărbat cu răsfăţurile legate de creme şi loţiuni şi acum nu mai scap de el. O surpriză a fost tuşul Mega Effects de la Avon. Nu mă întrebaţi de ce am luat un tuş. Poate că nu am scăpat de părerea de rău că nu ştiu să-l folosesc. Aşa că am decis să-i mai dau o şansă şi să mă apuc de exersat.

Am făcut o nebunie cu oje! De fapt, al meu iubit s-a ţinut de capul meu să îmi cumpăr toate variantele ojei Gabrini Confetti, aşa că nu am stat să mă cert cu el. 4 nuanţe de albastru, una cu mov şi una cu verde deschis, arată super pe unghii, abia aştept să vi le arăt pe toate!

Şi n-au costat decât 3,5 lei fiecare!

Cea mai importantă achiziţie este peria rotativă de la Philips! De când orbecăi eu că vreau aşa ceva, că îmi doresc la nebunie, uite că de data asta (tot!!!) iubitul meu n-a mai stat să mă vadă că mă zgâiesc la ea de fiecare dată când vin în Carrefour.Aşa că…yeyyyy!!! A costat 170 lei, şi uite că mi-am făcut damblaua. Acum, mai trebuie să învăţ s.o folosesc 😀

Cam atât în ultima vreme, tot zic că nu-mi iau mai nimic şi când colo, ajung să cumpăr o grămadă. Oricum, sunt foarte încântată de toate lucrurile!

10 Replies to “Ultimele bunătăţi cumpărate

  1. hihi…cand povestesti cu drag despre iubi al tau parca zici ca spui de sotul meu…e la fel si el,mereu ma incurajeaza sa cumpar ce imi doresc(in limita posibilitatii bineînțeles).Cat despre oje si lacuri de unghii,marea majoritate sunt cumparate de el,cand imi doream laudata perie instyler vazuta la tv,tot el a comandat-o pe ascuns…deh asa e el,ii place sa ma surprinda mereu!
    Sa folosesti cu drag tot ce ti-ai cumparat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *