Sunt epuizată, oameni buni! E-p-u-i-z-a-t-ă! Azi am fost la noua casă și am crezut că reușesc să întorc munții cu susul în jos, și de unde! Abia am reușit să curăț bucătăria! Oameni buni, voi păstrați curățenia la voi acasă sau unde stați cu chirie? Dacă nu, vin și vă bat! Serios! Nu pot să înțeleg cum lași o casă în asemenea hal. Serios acum… nu sunt maniacă după curățenie, dar nu văd ce ai putea face în așa hal încât să ai nevoie de ore în șir pentru o bucătărie de 2 metri pătrați! Am frecat de m-a luat boala rea! Mâine mai am baia, balconul și să aranjez… Azi, Mr. și proprietarul au văruit, deci e un aer nou. Seara o să vin să fac curat la vechea locuință, să las în stare bună, și cam asta e! Welcome in my new place! Și să vedeți voi că duminică trebuie să mă duc cu pliantele, apoi seara mă pun pe shopping serios, că doar merit după atâta muncă! Sper să am și ce să cumpăr. Azi am primit 4 (!) colete cu cărți (4, ați citit bine) și unul de la Pentru Corpul Tău, dar despre ele vă povestesc în zilele ce urmează! Acum să vedem cu ce oferte ne îmbie magazinele, sper să fie ceva fain!

  carrefourLa Carrefour mă tentează cel mai mult ofertele la textile, care ajung până la 70%. Cred că unele din ele chiar merită, eu aștept prețurile de 5-10 lei din toamnă… Găsești o grămadă de chestii faine super ieftine!

dmFugiți la Dm dacă vreți apa micelară de la Garnier la preț bun de tot (mie mi se termină cea pentru ten mixt, cred că o voi încerca și pe aceasta). Eu caut o cremă de ochi și una de mâini, dar nu văd nimic în ofertă. Aș cumpăra gelul de duș Old Spice pentru al meu bărbat. Am auzit păreri bune despre el. Și plasturii pentru puncte negre de la Beauty Formulas îi am, doar că nu în varianta cu cărbune. Aș fi curioasă și de aceștia!

lidlLa Lidl, ceva hăinuțe. Papucii sunt demențiali, adevărate pufoșenii!

oferte metroCumpărăturile la Metro sunt avantajoase dacă luați mai multe bucăți, așa că ori vă faceți stoc, ori vă combinați cu prietene și economisiți!

sensibluLa Sensiblu am pe listă așa: o mascara de la Rimmel, o apă termală Avene, dar și un șampon uscat Batiste. Să nu uit și de o pastă de dinți Parodontax. Am neapărată nevoie de așa ceva!

Nu pot spune că dăm pe afară de prețuri mici, dar totuși, e cât de cât ok. Să văd pe unde mai ajung în acest weekend și vă mai țin la curent. Acum iau o pauză, puțină odihnă e binevenită. Și cred că și o plimbare…mâine o luăm de la capăt! Weekend fain să aveți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *