Neața bună, oameni dragi! A venit în sfârșit weekendul, iar eu trebuie să mă pregătesc pentru nunta de diseară. Știu cam cu ce mă îmbrac, dar nu știu cum mă machiez, ce fac la păr, etc, detalii minore pe care le consider chiar mai importante decât hainele în sine. Vară-mea a avut un plic care se potrivește la fix cu rochia, deci am scăpat de grija achiziționării lui. Totuși, parcă aș mai da o tură prin oraș, să văd ce mai e și pe acolo. Dar întâi să vedem dacă merită să ne facem program într-un anume loc!

carrefourCarrefourul este cel mai sărac în oferte săptămâna asta. Mă refer, desigur, la partea de cosmetice. Pe la textile am văzut că încep să bage noile colecții, deci mai dați o fugă, poate mai prindeți ultimele produse. N-am prea avut ce să vă arăt, în afară de carne și mâncare gătită de la raionul Gastro, dar unul din puținele lucruri care mi-au atras atenția este gelul de duș Palmolive de 750ml. Îmi place pompița de dozare, ca la săpunul lichid. Adio risipit produs!

dmLa Dm a intrat catalog nou și sunt la mare cinste produsele Syoss. Am găsit pachete rentabile, dar și un balasam de păr cu argan. O fi bun? A încercat cineva? În altă ordine de idei, am văzut crema de la Aslavital, despre care am citit pe blogul Ginei, dar și sprayul de picioare/pantofi de la Adidas, pe care îl avem deja, dar care m-a făcut să mă gândesc la Alina Brumărica, ea este cu tot felul de produse pentru îngrijirea picioarelor.

selgrosDe la Selgros mi-aș face provizii de vopsea Palette. Găsiți și aici crema Nivea, dar și un pachet de 2 deodorante B.U. la preț bun. Mie îmi fac cu ochiul pantofii sport Adidas, modelele mi se par acceptabile, și la 110 lei, sunt chiar un chilipir, ținând cont că prin Deichmann le-am văzut la minim 150 lei, iar cei de bărbați peste 200 lei.

lidlLa Lidl este săptămâna mărcilor, deci asta înseamnă că găsim produse care-n mod obișnuit nu fac parte din oferta lor. Super fain săpunul lichid cu dozator, Dettol, mi-ar place așa ceva, dar sunt pornită să iau pachetul Lacalut, întrucât am ceva probleme cu sângerările gingivale. Super idee cu oja magnetică și setul de farduri pentru 3 look-uri. Sunt ieftine, au un ambalaj drăguț, mă întreb și cât de bune or fi. Da, cred că le iau! În plus, am mai văzut jachete faine, blugi și pantofi sport tinerești.

Eu am lista pregătită deja, azi mă duc sigur în Lidl, pentru că super sâmbăta aduce preț bun la lasagna (yummy!) și vreau neapărat pasta Lacalut, oja și fardurile. Din Kaufland mai am ceva de luat de mâncare, vreau să și dorm, pentru că la noapte e bal, am nevoie de ceva timp să mă și pregătesc… putem dubla această zi? Vă rooooog! Weekend fain să aveți!

2 Replies to “Unde facem shopping în acest weekend? #15

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *