Neața bună, oameni dragi! Această rubrică a fost lăsată deoparte în ultimele două săptămâni, și asta doar din cauză că știu că oricum ați făcut cumpărături cât s-a putut și fără oferte, nimeni nu cred că a mai calculat și a mai căutat produsele mai avantajoase, ci toată lumea a vrut să termine cu shoppingul, să aibă cadourile la timp și să se liniștească de sărbători. Dar pentru că au trecut atât Crăciunul, cât și Revelionul, acum începem să ne facem listele cu ce mai avem nevoie în tihnă, fără a mai apărea cumpărături neprevăzute. Pentru că luna decembrie s-a soldat cu cheltuieli peste limită și cu buzunarele goale, cred că acum chiar e cazul, mai mult ca oricând, să ne orientăm spre oferte. Ca să mai economisim un pic, zic!

CarrefourLa Carrefour încep reducerile la textile, găsim produse la preț unic, nu doar din categoria îmbrăcăminte, ci și la oale, tigăi, farfurii, casolete din plastic, etc. Acum se cam lichidează stocurile de anul trecut și se încearcă comercializarea mai intensă a lucrurilor de sezon, pentru a face loc colecțiilor de primăvară-vară. Chiar dacă nu pare, anotimpul cald începe să ne cam miroasă!

dmDacă stau să mă gândesc cu ce catalog stufos de 30 de pagini au încheiat anul cei de la Dm, aceste 2 pagini care au apărut acum sunt pur și simplu degeaba! Câteva oferte la produse Nivea, eu știu că am nevoie de plasturi pentru puncte negre și chiar mă voi duce să cumpăr, chiar dacă nu-s în ofertă, dar m-are tenta și uleiul de corp cu migdale. Totuși, o să fiu cuminte! Am zis că nu mai cumpăr chestii pentru dat pe corp, că oricum îmi ia o eternitate să le folosesc.

kauflandNici la Kaufland nu găsim mare lucru, poate doar crema de mâini Blanchette B, eu am avut-o și e foarte bun, iar 2 lei mi se pare o sumă infimă.

Slăbuț cu ofertele, prin mall am văzut că mai sunt reduceri consistente, cred că prin toate magazinele. E și normal, lunile ianuarie și februarie sunt cam cele mai slabe în vânzări. După marea nebunie ce a fost în decembrie, slabe șanse să mai achiziționăm ceva valoros luna asta. Trebuie întâi să economisim pentru a mai avea de unde! Oricum, dacă vă încumetați, spor la shopping și weekend fain să aveți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *