Neața bună! Final de săptămână lucrătoare, ceea ce nu poate decât să mă bucure. Zăpada, viscolul și gerul nu mai au niciun farmec atunci când trebuie să mergi la muncă, deci sincer, cam abia așteptam să stau acasă. Mă consolez cu gândul că acest lucru se va întâmpla în câteva ore. Până atunci, însă, muncim cu drag și spor! Nu știu ce faceți voi în weekend, dar noi ne-am hotărât să mergem să căutăm costum de ginerică. Am primit ieri și un aviz de la poșta vamală, să vedem săptămâna viitoare ce e, poate or mai veni până atunci. Dar să rămânem pe plan local!

carrefourAți încercat produsele LAngelica? Le-am văzut în oferta de la Carrefour, dar nu știu ce e cu ele. Par interesante. Totuși, pot spune că vreau și eu un ulei de cocos, doar am auzit lucruri bune despre el. Șamponul Nivea vine și cu balsam la preț avantajos, șamponul Head&Shoulders e la ofertă la 2 bucăți… Începem să intrăm pe făgașul normal.

dmDm are ofertă la produsele Swiss-O-Par. Eu am încercat de la ei șamponul uscat și am fost mulțumită. Și ținând cont că e până în 10 lei, merită. Nu știu care e faza cu deodorantul intim. Voi ați folosit așa ceva? Poate mă luminați și pe mine.

metroLa Metro am văzut oferte de până la 50% reducere la diverse produse, la oale, tigăi, aparate de fitness, dar și la haine. Pentru bărbați am ochit vestuța albastră, dar și jacheta Maplewood.

selgrosȘi la Selgros sunt ceva oferte, nu foarte uau, dar eu mi-aș lua un aparat de masaj, pe bune! Produsele Fa au preț bun, cele Nivea la fel… Iar vopseaua Palette Perfect Care e avantajoasă de la 5 bucăți cumpărate. Eu, una, aș avea nevoie de 2, dar trebuie să mai caut clienți pentru încă 3.

Cam acestea sunt ofertele săptămânii. Înaintăm greu, dar măcar nu stăm pe loc! Poate de la 1 februarie se mai schimbă povestea. Și adevărul e că așa va fi, pentru că va urma 1 martie, 8 martie, lumea trebuie să se pregătească. Și atunci intră iar produsele de primăvară, seturile cadou… Răsfăț! Weekend fain să aveți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *