Seara bună tuturor! Nu am mai avut azi prea mult timp la dispoziție pentru a aduna ofertele la un loc, însă acum, pe seară, am decis că e timpul s-o fac, să știți ce și cum cumpărați în caz de plecați la shopping de azi. Eu mă consolez cu gândul că Mr. a luat azi salariul, eu îl iau abia luni, așa că dacă văd ceva, nu mă dau în lături. Oricum, mâine e clar zi de shopping, pentru că merg cu nașa pentru chestiuțe de nuntă. Sincer, abia aștept să se termine :)) Dar să nu gândim așa departe, ci hai să vedem ce se întrevede în ofertele de săptămâna asta!

billaAm găsit câteva oferte la Billa, ceea ce se întâmplă cam rar, e păcat, magazinul îl am lângă casă, dar prețurile sunt cu mult peste limita bunului simț la majoritatea produselor. Crema de la Farmec zic că e mai ok și produsele Fa. Plus gelul de duș Nivea, ținând cont că are 500 ml.

carrefourLa Carrefour bate vântul. Oamenii cred că au cam uitat că mai sunt 3 săptămâni până la Paște, dar mă aștept ca de săptămâna viitoare să facă ceva în privința asta. Adică, înțeleg, mâncăm, dar Iepurașul tot cu mâncare vine? Să fim serioși! Uite, dacă ar fi după mine, n-aș refuza un smartwatch Huawei. Mi se pare ok pachetul cu 2 vopsele Palette și spray-ul hidratant cadou, dar deja am două cutii de Loncolor în dulap, deci nu mai dau banii pe vopsea.

lidlLidl-ul bagă din ce în ce mai multe haine, ceea ce nu e un lucru rău deloc. Sunt calitative, sunt frumoase și accesibile ca preț. Eu am câteva lucrușoare de la ei, am zis că următorul lucru achiziționat va fi o pereche de blugi. Îmi plac pijamalele cu licență! Dar îmi pare rău că n-au și cu Minioni 😀

pennyLa Penny sunt doar 3-4 oferte, mi-am dat seama prea târziu și n-am mai șters poza. Ei au rar produse de beauty la ofertă, mai mult de sărbători. Știu că au și gama proprie Today, dar am mai văzut și ceva destul de scump pe acolo, nu știu exact ce, doar am zărit. Trec foarte rar prin aceste magazine – Penny și XXL – prefer altele.

pepcoCei de la Pepco cred că mi-au citit gândurile. Caut o fustă midi de blugi de vreo două săptămâni. Am găsit una la Berkon, dar era singura și logic că era mică! Nu era nici elastică, deci sigur dau o fugă pe la Pepco să văd cum arată asta pe mine. Sunt curioasă cum o fi lenjeria lor intimă. Eu sunt îndrăgostită de sutienele de la Lidl. Acestea cum s-or comporta?

O săptămână nici prea-prea, nici foarte-foarte, eu zic că e cât de cât ok, ținând cont că nu se aude nimic de seturile pentru Paște. Trag speranțe că de weekendul viitor vor fi cam prin toate magazinele, sper că nu ne fac să așteptăm până la Florii. Vedem! Eu vrea să fiu cuminte, deși am două vouchere cadou de câte 10 lei la Brăila Mall, valabile până duminică. Să vedem… Aș merge să-mi caut pantofi pentru nuntă, dar în rest chiar vreau să fiu cuminte. Nu știu dacă-mi și iese! Voi cum v comportați până acum? Ce planuri aveți pentru weekend? Seară faină și liniștită să aveți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *