Ziua bună, oameni dragi! Hai că am scăpat și de ziua asta, abia am ajuns acasă de la muncă, după un curs care s-a prelungit, dar și după câteva ore de muncă intensă. De aceea n-am reușit să fiu prezentă pe blog de la prima oră. Dar nu amân rubrica de azi (deși eram tentată, mă cuprinsese o lene…), ci vin în forță cu recomandările de shopping pentru weekend.

carrefourToată lumea se pregătește pentru 1 iunie, deci e mare bătaie pe jucării. Printre altele, eu vă propun și 2-3 produse de îngrijire pentru cei mici: gelul de duș Fa și setul de șampon și balsam de la Johnson”s. La Carrefour mai e tentant gelul mare de duș de la Dove (750 ml), laptele demachiant cadou de la L Oreal și reducerea de 20% pentru balsam/mască la achiziția unui șampon din gama Gliss.

coraLa Cora găsiți pachetul de 2 șampoane Head&Shoulders la preț excepțional, dar și pachetele All Nature (parcă le-am văzut și prin Selgros, trebuie neapărat să-mi iau și eu!). Uleiul anticelulitic de la Cosmetic Plant e și el la ofertă, eu nu-l mai cumpăr, v-am scris aici despre experiența mea cu el.

dmSpre Dm o să mă îndrept după ce termin cu acest articol, iar de acolo vreau să-mi iau loțiunea intimă Bella și șamponul uscat Beauty Formulas. Asta am în plan, nu se știe cu ce vin pe lângă. Interesantă crema de curățare a feței de la Nivea, dar și gelul de duș Palmolive (Adeeeeee!!!!! watch this!!!!)

metroLa Metro au apărut o multitudine de produse pentru protecția solară, păcat că soarele se cam lasă așteptat, azi iar a fost ca naiba afară. Eu mai am o cremă de față, loțiunea cu aloe vera pentru arsuri…așa că nu mă aventurez în zona asta.

profiCam rara apar oferte la Profi, dar când sunt, nu le ratez, pentru că multă lume are doar acest magazin în zonă. Așa că nu ratați gelul de duș și deodorantul Nivea, dar și produsele Garnier.

Cam astea-s ofertele, încep să prindă puteri produsele cu FPS, dar nu știu cât mai avem de așteptat până să le folosim. Parcă și eu, care nu-s fan căldură, simt nevoia de soare și de vreme bună. Acum o să mă încumet să ies din casă, sper să nu mă prindă ploaia, nu am planuri mari de shopping, cât măcar de-o revistă și cele 2-3 produse de la Dm. Zi faină să aveți, fără ploaie!!!

4 Replies to “Unde facem shopping în acest weekend? #49

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *