Neața bună tuturor! AMR 22 până la fericitul (și stresantul) eveniment 😀 Nu mă agit, nu mă ambalez, le iau pe toate treptat și sunt sigură pe mine. Până voi ceda complet. Dar asta e altă poveste. Săptămâna asta a fost destul de plictisitoare, n-am făcut mai nimic, abia weekendul viitor primesc vizită importantă de la capitală, rămân două săptămâni și aia e! Mâine mi-am propus să fac curat, dar aș da și o tură de magazine. Nu m-am hotărât încă unde, dar găsesc eu ceva.

billaLa Billa am găsit o reducere bună de 25% la produsele Colgate, dar și ceva oferte cu cardul aferent. De exemplu, crema de față Gerovital are reducere 20%, și mi-a mai atras atenția pachetul de 2 șampoane Head&Shoulders.

carrefourCarrefour-ul e plin de produse pentru suporteri, e o nebunie ce e acolo, multă bere, multe echipamente, mingi și cam tot ce ține de fotbal. Eu nu m-am băgat pe partea asta, n-am prea găsit lucruri cu Germania (echipa mea de suflet), așa că restul nu mă pasionează. Totuși, am văzut o rochiță de vară drăguță, o salopetă, ba chiar și câteva tricouri. coraȘi la Cora am găsit multe hăinuțe pentru anotimpul cald, rochii, salopete, bermude, cam orice. Și costumele de baie mi se par bune la preț – de la 20 lei, față de magazinul anterior, unde au niște scoruri fabuloase pe niște modele anoste.

lidl

Îmi plac costumele de baie de la Lidl, dar recunosc, cred că până la urmă, achiziția va consta în pijamaua cu pantaloni scurți. Le am cam desperecheate și vreau una calumea.

sensiblu

Le Sensiblu nici nu știu cu ce să încep! Cu cadourile Avene, apa termală sau loțiunea micelară, oferite la achiziția cremelor cu protecție solară? Cu apa florală sau gelul intim oferite cadou la cumpărături de 120 lei, respectiv 220 lei de la Melvita? Cu apa termală primită la achiziția oricărei creme Oxyance? Cu masca de față sau loțiunea după soare oferite la cumpărarea unei creme cu protecție solară pentru ten sau corp de la Apivita? Cu portfardul cu gel de duș oferit pentru orice produs L Erbolario cu protecție solară? Sau cu portfardul cu 2 mini produse Indian Jasmine sau Frescaessenza  oferit la cumpărături de minim 120 lei? Să nu uităm de reducerile la deodorante, de 20% la produse intime și 50% reducere la al doilea produs cu protecție solară cumpărat. Merită toate!

Nu e puzderie de oferte, dar sunt reduceri frumoase la produsele pentru și după plajă. Dacă a venit căldura, atunci e cazul să avem mai mult grijă de noi, de pielea noastră, de părul nostru, să folosim produse potrivite temperaturilor, pentru a nu avea surprize cu deshidratarea. Oricum, de 2 zile afară e cam ciudat, căldură mare, dar nori, ploaie, destul de schimbător. Hai totuși să ne bucurăm de weekendul care vine și să avem mai multe activități în aer liber!

6 Replies to “Unde facem shopping în acest weekend? #50

    1. e simpatic foc. eu am gasit asta iarna (nu rade :D) la new yorker in gl cu 10 lei costumul si n-am mai stat pe ganduri

  1. La Lidl au mereu pijamale, tricouri, topuri de buna calitate. Ghinionul meu este ca am peste strada acest magazin si cel putin o data la doua zile intru in el si mereu mi se agata de mana cate ceva.

    1. stiu :)) si eu am patit asta, il aveam la doi pasi de mine. de cand m-am mutat, am scapat oarecum de influenta. dar nu de tot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *