Masculin, elegant și uneori în măsură să schimbe complet imaginea unui bărbat, costumul poate fi un element aparte în garderobe. Poate crea aceea impresie a unui corp mai atrăgător spre exemplu, însă numai în măsura în care este un costum stilat, ales responsabil, prin raportare la trăsăturile personale și la tendințele actuale deopotrivă.

Un costum potrivit este cel care vine ca turnat pe corp. Alegerea lui poate reprezenta o adevărată provocare deci, mai ales pentru cei care sunt ceva mai pretențioși când vine vorba despre astfel de achiziții. Regăsești în rândurile de mai jos câteva repere pe care le poți avea în vedere, iar Zitto.ro se poate dovedi magazinul ideal pentru tine, unde vei găsi o varietate de costume masculine interesante, aliniate tendințelor actuale și la costuri rezonabile.

Alege numai dacă e pe mărimea ta

Ține cont de faptul că un costum ți se va potrivi numai dacă este și în măsura potrivită ție. Contează foarte mult cum se va așeza și în funcție de cum se prezintă, spre exemplu, umerii sacoului. Dacă stau ridicați sau sunt ieșiți în afară, s-ar putea să nu îți stea așa cum te aștepți când îl îmbraci.

De asemenea, un aspect important de avut în vedere e închiderea sacoului, care nu trebuie să fie forțată. Deja când se formează ca un X în zona nasturilor, e clar că nu e măsura potrivită pentru tine.

Încheie nasturii raportându-te la ce zic trendurile

Se pare că sacourile nu se vor închide în toți nasturii decât în condițiile în care este un model cu un singur nasture. Deja când ai doi, e potrivit să îl închizi numai pe cel de sus. La fel și atunci când e un sacou cu trei nasturi, îl vei închide pe cel din mijloc, și eventual, și pe cel de sus. În cazul unui sacou cu două rânduri de nasturi, îl vei încheia numai pe cel de sus.

Cum porți sacoul când stai așezat?

Să fie aceasta o întrebare la care ai nevoie de răspuns? Se pare că trebuie să știi cum trebuie să porți sacoul atunci când stai pe scaun, de exemplu. Potrivit codului bunelor maniere, e cazul să ai sacoul descheiat. Îl vei încheia numai când te ridici. De ce e necesar să faci asta? Ei bine, se pare că astfel reduci riscul de a deforma sacoul, respectiv de a se rupe din cauză că pui presiune pe material.

Culoarea potrivită a costumului

În funcție de bugetul pe care îl ai la dispoziție, e cazul să te orientezi și după ce culoare a costumului să iei. De exemplu, dacă nu îți permiți să cumperi mai mult de un model, poți investi într-un model de culoarea cărbunelui, pentru că îl poți asorta la mai multe ținute. Și diversele culori standard sunt alegeri interesante, valabile.

Ai în vedere cele mai sus menționate atunci când te orientezi după un costum nou și nu uita să ții cont și de ceea ce spun tendințele actuale. Accesează site-ul zitto.ro și descoperă un univers al costumelor bărbătești, create cu măiestrie și pasiune, pentru tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *