Ziua bună, oameni faini! Sunt sigură că avem oameni pasionați de shopping printre noi, fie că vorbim de doamne sau de domni. Mall-urile au fost și vor fi mereu locuri foarte faine de petrecere a timpului liber, fie că vorbim de zona de haine, de food sau de distracție. Brăila Mall s-a reinventat de-a lungul timpului și am apreciat mereu faptul că a venit cu ceva nou, mereu în trend. De asemenea, evenimentele de aici au fost inedite și interesante. Eu mereu merg în mall când am nevoie de ceva, când vreau să văd un film sau să mănânc ceva bun. Tocmai pentru a veni în ajutorul nostru, Brăila Mall și Shopping City Galați au lansat aplicația SPOT. Pentru că tot suntem aproape unii de alții și e foarte ușor de ajuns dintr-un oraș în celălalt. Aplicația poate fi descărcată atât pe Android, cât și pe iOS.

De ce aplicația SPOT?

Downloadează aplicația SPOT și ai 100 de puncte în cont! Ai informații despre mall-ul tău favorit, dar și beneficii și acces la evenimente exclusiviste. Ai reduceri la magazinele favorite – Benvenuti, OptiBlu, Optiplaza, Tezyo și Various Brands, ai wifi gratuit în mall și acces la evenimente și lansări exclusive. În plus, pe măsură ce aduni punctele, avansezi în gradul de membru – inițial ești Select, la 6000 de puncte ești membru Premium, iar de la 12000 de puncte – Elite. În schimbul punctelor, poți beneficia de produse sau de vouchere cadou.

Crearea unui cont este extrem de ușoară, te poți conecta cu Facebook sau poți introduce datele tale. Atunci când te înregistrezi prima dată primești 100 de puncte, la check-in în mall mai ai 50 de puncte, iar pe măsură ce scanezi bonurile, câștigi în continuare!

Nehotărât asupra unui cadou? Apelează la voucherele cadou!

Iar pentru că vine perioada cea mai bogată din an, sunt sigură că tot în mall vom merge să cumpărăm cadourile. Așa că aici împușcăm doi iepuri dintr-un foc: scanam bonurile și câștigăm puncte în aplicația SPOT și facem pe cineva drag fericit. Și dacă nu știi ce să iei cuiva, apelează cu încredere la cardurile cadou!

La Brăila Mall poți surprinde pe cineva cu un voucher cadou de diverse valori – 30, 50, 100 sau 200 lei. Astfel, cel drag își poate cumpăra orice dorește sau are nevoie, fără ca tu să fii în dubii. Mall-ul este situat pe Str. Principală nr. 4, Sat Vărsătura, Com. Chişcani – la intrarea din Brăila, dinspre Slobozia.

Același sistem se aplică și la Shopping City Galați, la biroul de informații, la fel ca la Braila Mall, unde poți achiziționa un card cadou în valoare de 50, 100, 200 sau 300 lei, cu plata cash sau card. Mall-ul îl găsești pe Bulevardul George Cosbuc, nr. 251.

Nu uita că poți transforma punctele din aplicația SPOT în vouchere cadou! Ai atât de multe motive să descarci și tu aplicați SPOT! Indiferent din ce oraș ești, beneficiile sunt consistente, iar aplicația e gratuită. Nu uita să scanezi bonurile pentru a acumula puncte. Eu deja sunt în ascensiune spre membru Premium! Voi v-ați instalat aplicația?

15 Replies to “Fii pe val la shopping cu aplicația SPOT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *