Ce ați lua cu voi dacă ați pleca pe o insulă pustie? Vă spun eu ce aș lua – cărți, cărți și Optifibre.

În urmă cu ceva timp am început să am din nou probleme cu tranzitul intestinal. Frecvent mi se întâmplă să o dau în extreme. Ba mă constip, ba mă balonez. Pur și simplu, pentru mine nu există cale de mijloc. Și nu știu dacă este neapărat de la ce mănânc sau de la stilul meu de viață. Încerc să am un program cât mai echilibrat, deși știu că uneori nu îmi iese. Dacă sunt la muncă schimbul 2, am grijă să mănânc înainte să plec. De obicei mâncare gătită. Dacă sunt schimbul 1, pe la ora 1-2 îmi iau pauza de masă și am pachet de acasă. Am rărit foarte mult față de acum câțiva ani partea de semipreparate, fast food și sandvișuri. Am încercat să am o alimentație cât mai echilibrată. Și totuși… încă mai am probleme!

Viața după o lună de Optifibre arată cam așa:

În urmă cu aproximativ o lună de zile am revenit la a consuma regulat Optifibre. L-am descoperit undeva prin primăvară și am rămas plăcut surprinsă de el. E un produs vegetal care ajută la rezolvarea problemelor legate de tranzit. Știam că este eficient. Așa că, dacă pe perioada verii consumam mai multe fructe și legume și îmi luam fibrele din alimentație, de data asta, o dată cu venirea toamnei, nu mai e așa ușor. Acum am nevoie de acest supliment pentru a ajuta organismul să funcționeze cum trebuie.

Avantajele utilizării

Și am noroc că planul este foarte simplu – începi cu o măsură și ajungi, în funcție de necesități, până la 5 măsuri pe zi. Personal, problemele mele sunt minore, așa că am rămas la o măsură, rar iau 2 într-o zi. Îmi place la el că nu are miros sau gust și nu modifică gustul alimentelor sau lichidelor pe care le consum. În principiu, îl dizolv în apă, mi se pare cel mai ușor și cel mai sănătos.

Îmi place și faptul că îl pot consuma dizolvat în orice. E adevărat, nu mai exagerez cu sucurile cu acid sau mâncărurile nesănătoase. Un pic de efort trebuie făcut! Dar merită din plin! Efectele încep să se vadă după câteva săptămâni, așa că la o lună pot da primul verdict – funcționează! Dacă în primele zile senzația e că stai mai mult la baie, pe parcurs, se reglează. Pur și simplu îți simți burta liberă și nestresată, să zic așa! Eu, una, sunt pe drumul cel bun.

Recomand Optifibre tuturor, de la mici la mari, chiar și femeilor însărcinate. Mai ales lor, știm bine că se confruntă cu o mulțime de probleme, de ce să nu fie una în minus? Mult spor și aștept să îmi spuneți cu ce fel de probleme vă confruntați voi și ce faceți pentru a le atenua.

20 Replies to “Viața după o lună de Optifibre

  1. Felicitări pentru acest articol. Eu astăzi am câștigat acest produs deși mă tenta de când a apărut pe piață. Abia aștept să îl testez și apoi să continui cu el să nu mai for nevoie să apelez la alte produse.

  2. Atunci când încep sa am probleme de genul, ma gândesc imediat la ce am mâncat in ultimul timp și de fiecare data ajung la concluzia ca mancarea proasta îmi afectează mult organismul. Este bine ca slava domnului, avem o mulțime de soluții salvatoare care ne pot regla și aduce pe linia de plutire.

  3. Mă confrunt și eu uneori cu balonări mai ales când sunt plecată mai multe zile de acasă, cred că e pe sistem nervos. Mulțumesc pentru recomandare, e o alternativă sănătoasă de a scăpa de aceste probleme.

  4. mi-ar placea sa iau un produs pe baza de fibre, doar ca as prefera sa fie sub forma de comprimat sau capsula. Nu prea imi plac pulberile de genul asta.

  5. Si eu am perioade in care dau dintr-o extrema in alta. Probabil se intampla atunci cand ma agit prea tare, cand ma stresez sau cand am zile mai haotice.
    Cred ca voi incerca si eu acest produs!

  6. Am tot auzit de Optifibre ca este un produs foarte bun care vine în ajutorul tranzitului intestinal. Acum ca am aflat de la tine opiniile după o lună de utilizare, m-ai convins ca merită să îi acord atenție.
    Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *