Ziua bună tuturor! Astăzi vorbim despre ultima apariție în portofoliul celor de la Avon, și anume Anew Daily Defense Moisturiser, adică o cremă de zi minunată cu multiple beneficii. Aceasta face parte dintr-o gamă Anew mai mare, care cuprinde și alte produse necesare pentru rutina de îngrijire zilnică a tenului. Pe lângă crema de zi mai există un tonic, un exfoliant și un serum. Adică tot ce e nevoie pentru ca tenul tău să arate bine. Nu cred că am folosit prea multe produse cu vitamina C până acum, așa că a fost o ocazie potrivită. Cei de la BuzzStore au idei de campanii minunate în fiecare lună, chiar îmi doresc să fiu la curent cu toate noutățile!

Beneficiile vitaminei C
 • conferă luminozitate tenului – ajută la îndepărtarea petelor cauzate de acnee și reduce petele maronii
 • ajută la întârzierea îmbătrânirii tenului – vitamina C accelerează producția de colagen și elastină, ceea ce menține tenul mai tânăr pentru mai mult timp
 • previne apariția petelor pigmentare
 • contracarează efectele negative ale razelor UV.
Cum se folosește vitamina C în produse pentru ten?

Musai obligatoriu cu SPF. Și în concentrație treptată, dat fiind faptul că nu știi care e gradul de toleranță. Mai bine luat în proporție mai mică decât să apară vreo iritație.

Foarte important, nu se combină cu acizii de genul AHA sau BHA.

Iar pentru cei care nu foloseau SPF până acum, nu vă mai jucați cu razele soarelui! Acestea ne pot face rău chiar și iarna. Așa că tot anul ar trebui să folosim minim un SPF 30. Vara chiar 50, pentru că soarele nu mai este inofensiv.

Ce părerea mi-a făcut noua apariție Anew?

Îmi place modul de ambalare, recipientul flexibil permite ca produsul să iasă foarte ușor. Consistența e perfectă, nu curge și nici nu e prea solidă. Din punctul meu de vedere, e fix ce trebuie la o cremă de față. Și vitamina C, și SPF, e perfect. Se absoarbe repede și nu lasă pete albe, ceea ce mi se pare foarte ok.

Un singur minus ar avea din partea mea, și anume mirosul prea pregnant. Nu e urât, mie îmi place, însă îmi inspiră clar cam mult parfum. Pentru un ten sensibil, nu știu cât s-ar preta.

Per ansamblu, am găsit mai multe plusuri pentru Anew Defense Moisturiser decât minusuri. Sunt încântată de ea și în mod cert e produsul verii! Mai ales că e și accesibilă și ai nevoie de puțin produs, astfel că devine și economică. Voi folosiți SPF în fiecare anotimp? Ați încercat și noul produs Avon?

14 Replies to “Vitamina C și SPF pentru zile cu soare!

 1. Folosesc de obicei creme cu SPF, indiferent de anotimp, iar vitamina C este o binecuvântare pentru ten.
  Acum am aflat de crema Anew vitamine C și SPF de la Avon, dar mi-ar plcea să o am în trusa mea cosmetică.
  Mulțumesc!

 2. Sincera sa fiu,folosesc vara,iarna nu prea ies din casa,multumim pentru atatea informatii utile,chiar nu stiam ca acea crema cu vit C este atat de utila si estompeaza razele soarelui,te pup!

 3. Pana acum asta nu am folosit vitamina C si eu o folosesc mai mult seara. Aplic SPF indiferent ce aplic pe ten de teama petelor pigmentare. Varianta aceasta de vitamina C nu am folosit-o inca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *