Neața bună, oameni dragi! Ați văzut poza care circulă pe Facebook? Cică pe Mercur, o zi are 1408 ore. Așa și o zi de luni pe Terra 😀 Funny, nu? Cel puțin e adevărat. Nu vi s-a întâmplat să aveți senzația că prima zi din săptămână nu mai trece? Și nu e nici măcar 8… Afară plouă, burnițează, e o vreme ca naiba, nu știu unde tot spun meteorologii că se încălzește, că e și frig, bate și vântul, și e mocirlă. Noi ne pregătim cu drag pentru 1 martie (vorba vine), dar despre asta vorbim mai mult după 😀 Acum să vă spun cum a fost săptămâna trecută.

IMG_20160224_185328Pizza!!! Am o nouă favorită, și anume pizza mexicană de la Raay. Dacă pui și ketchup picant, îți ia gura foc. Au și ketchup-ul foarte bun, față de alte pizzerii. Cred că am blamat degeaba acest restaurant, și asta mi s-a tras de la prima pizza mâncată de la ei, pentru că atunci Mr. a comandat chicken&bacon, iar mie nu mi-a plăcut deloc și am rămas cu o impresie proastă. Mă bucur că am schimbat-o!

IMG_20160224_192253Dacă n-am mâncat de sărbători, le-am încercat acum – Chokotoff cu arome de iarnă (turtă dulce, cozonac și marțipan). Știți cât de bune-s??? Doamne, aș mânca o cutie singură…

IMG_20160226_150851Cine n-a încercat încă Milka Collage, să dea fuga la magazin s-o cumpere! E foarte bună. Are bucățele de zmeură, de alune și de ciocolată și se topește în gură! De fapt, ce sortiment Milka nu e bun?

IMG_20160227_195340 IMG_20160227_195358Sâmbătă am schimbat meniul. Nu am mai vrut pizza, nici shaorma, nici alte chestii fast-food. În oraș avem un restaurant libanez și unul turcesc, deci de ce să nu profităm? Am început cu cel libanez, care e în incinta restaurantului Raay (de unde vă ziceam că e pizza de mai sus). Mr. a comandat Antaki kebap, care observați ce fain arată. Eu m-am ferit de el pentru că avea carne de berbecuț, dar rău am făcut. Știți ce bună e??? Cu ocazia asta am gustat și bulgurul. Foarte bună și lipia, și tot! Eu am ales Mantî, adică paste de casă umplute cu carne de vită, sos de iaurt și usturoi. Foarte bune și ele! Data viitoare mergem la restaurantul turcesc! Neapărat!

Cam asta a fost săptămâna noastră. Am fost și la tenis, ieri am jucat iar Alias la vară-mea, deci am fost sociabili. Sper ca săptămâna asta să fie mai frumos afară, că de câteva zile nu prea mai vedem soarele. Oricum, ne pregătim cu drag și spor atât pentru 1, cât și pentru 8 martie. Noi avem liber pe 7, suntem niște norocoși. Dar până atunci mai avem 5 zile de muncă în față, deci trebuie să trecem peste cumva. Zi frumoasă să aveți și mai însorită!

8 Replies to “Week in photos #24

    1. sunt bune rau, nici eu nu ma gandeam! asta iarna am avut bomboane de pom de la carrefour, varsate. am mancat o gramada. dar la chokotoff nu m-am uitat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *