Neața bună, oameni dragi! Început de săptămână rece, cu mult vânt, parcă iarna s-ar întoarce. La voi e mai bine? Nu am început prea bine ziua de luni, am și o durere de cap care mă sâcâie, plus un frig intrat în oase. Să fie oare un început de răceală? Sau o reacție alergică la prima zi din săptămână? Oricum ar fi, timpul trece foarte greu, abia aștept să ajung acasă să mă bag în patul cald. S-a terminat și toată nebunia cu ziua femeii, acum așteptăm Paștele. Totuși, am avut o săptămână faină, care a început cu o zi liberă (cred că d-aia a fost așa faină :D).

IMG_20160307_220606Luni seară am fost la film, a fost o ieșire cu cei de la muncă. Am văzut o comedie despre care v-am povestit pe blog, am mâncat o pizza, am băut un suc, a fost chiar ok. Și am mai luat și bani! Ce frumos e să fii femeie 😀

IMG_20160307_220718 IMG_20160308_094007Floricele pe câmpii! Multe floricele, a fost frumos și luni, și marți, parcă florile au picat la fix!

IMG_20160307_220621 IMG_20160308_094020Și două mărțișoare  – cadouri de 1 și 8 martie, cumulate. Adică cum s-a nimerit și când ne-am întâlnit. Mie îmi place la nebunie ciocolata cu mentă, implicit pralinele After Eight, implicit cele Hatherwood de la Lidl, care-s la fel de bune. Am primit și-o cutie de ceai cu zmeură și afine, deci de azi mă pun pe băut ceai. Mai am unul cu citrice și ghimbir, de cel verde nu mă ating, și-am mai găsit și-n Selgros muuuulte sortimente faine, așa că intru la cură de ceai.

IMG_20160307_221024S-a cam terminat cu portocalele, așa că pentru gustări aleg merele. Am găsit mere verzi și Starkinson, astea-s preferatele mele. Eu aleg să le consum ca atare, nu mă prea încântă salatele de fructe sau sucurile. Mai am câteva kiwi, dar parcă tot merele-s mai bune până la vară, când vor apărea cireșele.

IMG_20160309_152201Am primit și coletul de la Libris, cartea Lizei Marklund am citit-o deja, iar despre Amos Oz am auzit numai de bine, așa că vreau să mă conving singură de adevăr.

IMG_20160313_145055La New Yorker am găsit ceva ce tot căutam de vreo lună: bocanci!!! Cei de anul trecut s-au cam jupuit, așa că îi scot din uz, sunt doar ”de scandal”, cel puțin acum, cât mai e frig. Mai apoi o să ajungă la gunoi. Dar am găsit o pereche foarte faină, la care mă cam uitam de ceva timp, îi găsisem la 70 lei, dar nu i-am luat, și bine am făcut. Pentru că sâmbătă seara i-am găsit cu 45. Super afacere, zic eu! Sunt foarte încântată de ei. Și în general, încălțămintea de la New Yorker mi s-a părut rezistentă, deci nu-mi fac griji.

Aseară am făcut o plăcintă cu iaurt și niște pateuri cu salam, brânză, emmentaler, sos iute, chili, am luat din Selgros și un cidru Old Mouth, cu fructul pasiunii și măr, și m-am răsfățat la meci. A fost o duminică relaxantă! Azi mai am câte ceva de făcut, dar tot în pătuț ajung și mă pun pe citit. N-am spor pentru altceva. Deși…aș face un pui chinezesc. Să văd ce chef am. Vă anunț dacă a ieșit ceva! Zi frumoasă să aveți, cu soare-n suflet!

2 Replies to “Week in photos #26

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *