A venit ziua adevărului – să iasă în față cine nu merge cu drag la shopping. Cui nu-i place să se piardă printre rafturi și să studieze cu cea mai mare atenție toate detaliile unui produs, toate ingredientele, fiecare muchie a cutie în care e ambalat, etc? Dacă n-aveți timp liber suficient, nu e nevoie să renunțați la plăcerile vieții. Varianta online pare să câștige din ce în ce mai mult teren. Nu mai pierzi timp, găsești totul dintr-un simplu click, ai de unde alege și poți compara mai multe prețuri, și asta din patul tău, cu o cană de cafea în mână și o ciocolată lângă. Super, nu?

Apar din ce în ce mai multe mall-uri online, și asta nu poate decât să mă bucure. Până acum navigam pe site-urile din afară, unde găseai cam orice, dar dezavantajul este ori transportul foarte scump, ori gratuit, dar durează minim o lună până primești comanda. Prețurile variază, cumperi pe răspunderea ta, deși văd că străinii nu dau țeapă, chiar expediază produsele și sunt ok, dar în cazul în care nu corespund cu ceea ce e pe site, ce faci? Returul te poate costa mai mult decât întreaga afacere. De aceea, am răsuflat ușurată când am aflat că s-a deschis un nou mall online.

Fără titluLa Maniamall găsești produse dintr-o gamă variată, de la jucării, biciclete și carturi pentru cei mici, până la piese auto, scule și piscine gonflabile. Sigur, magazinul este proaspăt deschis, deci există posibilitatea adăugării unor alte categorii, pentru a pune la dispoziția consumatorilor tot ce au aceștia nevoie. Sunt lucruri pe care ți-e silă să le cauți în magazinele fizice, nu ai niciun spor și nicio plăcere. Nu vă cred dacă-mi spuneți că studiați o bicicletă cu același interes cu care luați un produs cosmetic sau ghete de fotbal (în cazul bărbaților). Așa că munca vă este vizibil ușurată, nu mai trebuie să colindați 3 magazine în care vedeți același produs și tot nu vă puteți decide. Un element important e că reprezentanții Maniamall sunt responsabili pentru livrarea produselor, deci nu veți avea surprize cu vânzători necunoscuți sau bizari.

Shoppingul online câștigă din ce în ce mai mult teren. Ok, uneori e mai plăcut să mergi prin magazine și să probezi toate hainele care-ți plac, dar ce faci atunci când ai nevoie de ceva urgent și nu ai timp? Nu e mai simplu să dai un click? Te salvează din orice situație. Așa că online chiar e mult mai ușor decât fizic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *