Neața bună, oameni dragi! Nu știu dacă doar eu mi-am început ziua mai greu din cauza schimbării orei, dar sper să se lumineze cât mai repede devreme, pentru că e tare ciudat să mă trezesc iar în beznă. Nu pot spune că m-a afectat prea tare trecerea la ora de vară, după cum aud alte persoane, mă trezesc la fel de repede, în weekend eram în picioare la ora 8, deci sunt în grafic. De două zile vremea pare că se îndreaptă, e mult mai ok afară, e soare și pare că se va mai încălzi. Tocmai de aceea am programate o serie de ieșiri la plimbare. Săptămâna trecută a fost jumi-juma, nici prea-prea, nici foarte foarte. N-am prea ieșit în oraș, doar ce am fost la plimbare.  Abia aseară am dat o tură prin mall, dar nu mi-a sărit nimic în ochi.

IMG_20160324_174735Pentru că am făcut ceva shopping în mall (mai exact, adidașii de fotbal ai lui Mr.), am primit un voucher de 10 lei valabil doar în anumite magazine. Sincer, m-au cam dezamăgit cei de la Brăila Mall. Pentru cumpărături de peste 100 lei primești 10lei, peste 200 – 20 lei, iar peste 300, 30 lei. iar restricția magazinelor e și mai și! De exemplu, eu nu cumpăr din CCC, C&A, Deichman și celelalte câteva magazine participante. Eu merg în mall pentru H&M sau New Yorker.

IMG_20160324_174939Ca și mic dejun, optez de obicei pentru fructe. Dar acum am găsit un magazin foarte fain aproape de casa mea, plin cu fructe uscate, confiate, condimente, ceaiuri diverse, gustări sănătoase, ce să mai, paradis! Acum am o pasiune pentru caise deshidratate și chipsuri de banane.

IMG_20160324_174643Am primit de la Booklet Fiction două cărți foarte aspectuoase. Nu știam nimic despre ele, dar ”Legenda” a trecut deja prin mâinile mele și urmează o recenzie, poate chiar azi.

IMG_20160324_205952De pe Ebay am comandat un set de patru vopsele semipermanente în nuanțe nebune, din care una am folosit deja. O să vă spun curând ce și cum!

IMG_20160325_152323 IMG_20160325_152403Asta e ultima comandă emag, plasată cu ocazia Stock Buster. Am găsit apa de toaletă Davidoff Cool Water pentru Mr. la jumătate de preț, la 70 lei. Are 125 ml, deci o să-i ajungă ceva timp. Oricum, m-am îndrăgostit de acest parfum, dacă vreți ceva care să persiste, îl recomand cu drag! Pentru că n-aveam cum să nu-mi iau și eu ceva, am ales cinci cărți. Am rămas un pic dezamăgită, pentru că-s subțirele, dar de plictiseală, să zicem că-s ok.

IMG_20160326_125149Am primit după câteva luni de la înscrierea pe site și mostra de cremă Derma E cu acid hialuronic. Să vedem ce e de capul ei!

IMG_20160326_131540Vremea asta însorită m-a tras la mâncare mai ușoară, respectiv salată cu de toate și cu brânză! E genială, o să mănânc mai des așa, pentru că nu-mi mai vine să fac mâncăruri grase (pe care oricum nu le agreez).

IMG_20160327_120547Job, duminică la prânz. Dimineața a fost tare mohorâtă, dar la prânz s-a înseninat și a fost o vreme superbă. Am prins bariera în pole-position, deci n-aveam cum să nu surprind trenul 😀

IMG_20160327_134629Am descoperit la Lidl aceste legume cu unt aromat și vreau să vă spun că-s super! O cutie are exact conținutul din  farfurie, găsești în ea mazăre, morcov, conopidă și porumb, le pui în tigaie, pui puțină apă și le lași maxim 10 minute, amestecând din când în când. Nu mai ai nevoie de sare, de nimic. M-am îndrăgostit! Azi mă duc să mai iau!

Cam asta a fost săptămâna mea. Am uitat să vă fac poze la prăjitura Albă ca Zăpada pe care am făcut-o acum o săptămână, a fost foarte bună, s-a mâncat repede și cu poftă. Azi am în plan să merg la Lidl după legume și dischete demachiante, dar să ajung și la ceasornicărie pentru 2-3 ceasuri cu probleme. Cum a fost săptămâna ce tocmai s-a încheiat pentru voi? Ce aveți în plan pentru zilele următoare? Săptămână ușoară, cu mult soare!

8 Replies to “Week in photos #28

  1. Mi-ai atras atentia cu legumele de la Lidl si mi-ai facut pofta asa ca o sa ma duc si eu sa iau.
    Am avut o saptamana asa si asa cu multa treaba si multa agitatie, dar a trecut si o incep pe asta in forta, la job.
    Am pus si eu pe wishlist 2 carti pe care le vreau neaparat, doar astept preturi mai bune la ele.

    1. a venit in vreo 10 zile direct acasa, dar asta pentru ca am ales un comerciant din anglia. am platit vreo 2 lire transportul, dar am preferat asa decat sa ajung la posta vamala si sa mai platesc tva si acolo. cam tot aia mi-era la bani, dar la timp si nervi nu se compara!

  2. Interesante legumele din Lidl, saptamana mea a fost grea,dimineata la 6 jumate drepti ,iar seara culcat tarziu, dar am recuperat duminica,daca tot s-a schimbat ora am dormit pana la 1 :-)))

    1. oho-hoooo! pana la 1… ce fel o fi? eu n-am mai dormit asa mult de nu mai stiu cand. luni-vineri ma trezesc la 6:15, iar in weekend nu ma prinde 8 in pat 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *