Neața bună tuturor!!! Am scăpaaaat!!! Nu mai am stres, nu mai am emoții, nu mai am nimic! A trecut și nunta, și pregătirile, și tot. O să vă povestesc mai multe despre asta pe parcurs, când o să mă dezmeticesc și-o să-mi dau seama exact ce și cum. Săptămâna trecută s-a bazat strict pe pregătiri, pe agitație, pe alergătură, dar au mai fost și alte câteva momente.

IMG_20160621_162436

Soțul meu mi-a făcut cadou de nuntă un ceas foarte fain, un model pe care mi-l doream foarte mult, care m-a fascinat. Pur și simplu îl ador!!!

IMG_20160621_162853Căsuța mea de dar mi s-a părut foarte faină și mi-a plăcut foarte, foarte mult. Săptămâna trecută a fost, de fapt, am doar despre lucruri faine și plăcute. Chiar dacă eu fost câteva obstacole sau persoane mai ciufute, socotelile le încheiem pe parcurs.

IMG_20160623_132416 Pentru cine n-a fost pe fază (nici nu cred că le-am arătat), acestea au fost unghiuțele din ziua cu pricina. A fost un french alb, simplu, cu floricele pe inelar. Nu am vrut ceva complicat, deși toată lumea se aștepta la ceva nebunesc, toți au fost chiar uimiți când m-au văzut așa cuminte.

IMG_20160627_064230Cei de la MyLambre.ro oferă testere gratis, așa că eu l-am comandat pe al meu! Am ales Amaltea Summer, azi chiar l-am folosit și-mi place la nebunie! Să vedem cât persistă, dar sunt optimistă. Am completat formularul de comandă acum vreo 2 săptămâni, nu am plătit nimic, iar mostra a venit într-un plic direct în cutia poștală. Frumos! Bravo!

IMG_20160626_231408

Și aseară, după ce am terminat cu tot, după ce am tras câteva ore de somn, ca să ne meargă bine în căsnicie, am dat comandă de o pizza. Meritam! Ne-am descurcat exemplar!

Cam asta a fost săptămâna mea, de azi îmi reiau cursul normal. Sperăm să fie totul bine, avem planuri, avem speranțe…Acum, depinde ce ni se mai pune în cale 😀 Săptămână faină vă doresc, sper să se mai răcorească, și să ne citim cu bine! S-aveți o zi de luni ușoară!

4 Replies to “Week in photos #41

  1. Casa de piatra si multa fericire va doresc! Sa aveti o viata lunga si frumoasa impreuna, cu bucurii si impliniri pe toate planurile! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *