Neața bună tuturor! Mă pregătesc să mă duc la muncă, dar între timp am vrut să fiu prezentă în online. Se anunță o săptămână grea și plictisitoare, căreia simt că nu mai fac față. Dar sper să trec peste și să reușesc să termin la actual loc de muncă onorabil. Da, ați citit bine. Aveam nevoie de o schimbare, dat fiind problemele care sunt, dar ultimele zile mi se par foarte urâte, fiindcă sunt la sediu, nu cu colegii mei. E ca și cum ar fi vrut să mă pedepsească și să plec cu o scârbă nemaiîntâlnită de aici…  Dar pe lângă lucrurile foarte nașpa de la muncă, am avut parte și de lucruri ok.

floareLuni practic n-a existat pentru mine, a fost o zi groaznică, m-au mutat în oraș, dar încă nu anunțase că plec. Marți, însă, s-a schimbat. Și deși a fost ziua mea, cred c-a fost una din cele mai nereușite de până acum. Pentru simplul fapt c n-am fost cu colegii. De fapt, am fost la prima oră la ei, dar totuși… Am primit și-o floricică ce mi-a mai înseninat totuși ziua.

detolDe pe Emag am dat comandă de un săpun Dettol, iar livrarea am ales-o la un oficiu poștal din zona. Foarte ok, fără nicio taxă!

ceata-dimineataCam pe vineri dimineața a fost tare urât, o vreme de-ți venea să stai acasă. Bine, ce să mai zic de ploi și de ninsori (unde e cazul)?

bilete national-arenaÎn ultima parte a săptămânii, meciul a acaparat tot. Am câștigat aceste bilete pe pagina de Facebook Penny Market și am zis că n-are rost să le irosim, așa că am făcut o vizită supriză la București! 😀

schimbare-la-metrouDupă ce că meciul a fost cum a fost, la metrou a fost o nebunie… Doamne, ce de lume…

veranda-mallÎn apropiere de Ade am descoperit nou-lansatul Veranda Mall. Plănuisem ca săptămâna asta să stau foarte cuminte la capitolul cash, dar uite că a existat o schimbare de planuri… Fără nicio pregătire!!!

schimbare schimbare-1 img-20161113-wa0005M-am răsfățat și eu cu o pereche de cizme! Adevărul e că tot căutam, la noi mi s-au părut destul de scumpe, dar la Deichmann-ul lor, să știți că găsiți multe chestii reduse. De exemplu, eu am luat această pereche cu doar 62 lei, redusă la jumătate! De la Flormar am plecat cu o ojă verde, iar de la magazinul Tati, de care n-am auzit până acum, am luat o pudră, o ojă și un burete cu mâner, să zic așa. Nici pe Mr. nu l-am uitat, a primit un hanorac de la C&A (unde sâmbătă au fost reduceri de 25% la orice produs) și un parfum Playboy.

starbucksȘi când totul e bine, trebuie să se încheie și cu un Starbucks. N-am mai băut decât o dată, acum 1-2 ani, ceva cu dovleac. Mie mi-a plăcut, așa că de data asta am ales Gingerbread Latte și am fost tare încântată de gustul aromat!

stiucȘi cu asta ne-a răsfățat George sâmbătă! Știucă umplută. Să vă mai zic?

Cam asta a fost săptămâna mea, zic să mă grăbesc, să ajung și la muncă, deși nu-mi place ideea. Uneori, cred că o schimbare e binevenită. Mai ales când te gândești la tine. Adică nu contează doar colegii, ci și stabilitatea. Dar săptămâna asta, colegii mei îmi vor lipsi cel mai mult! Voi ce planuri aveți? Ce ați mai făcut? Ceva noutăți?

32 Replies to “Week in photos #59 – o schimbare în viața mea

  1. Vreau sa ne incanti si pe noi cu reteta de stiuca umpluta. Sa nu-ti para rau ca iti schimbi locul de munca daca acolo unde mergi vei avea mai multe oportunitati.

  2. Iubesc cafeaua de la Starbucks, mai ales când plec în străinătate, pentru că am garanția că descopăr același gust peste tot. O săptămână frumoasă îți doresc! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *