Ziua bună, oameni frumoși! Am amânat să vă spun mai multe despre X-Body pentru că am vrut să îmi fac o părere mai bine construită după cele două ședințe pe care le-am parcurs. Am fost sâmbătă și ieri și mă așteptam să fie greu. La Galați Beauty Swap #4 am tot vorbit cu Ioana despre genul ăsta de antrenament și am zis că nu ar fi rău să încerc. Yep, got the ticket, got the prize, am prins la tombolă 2 ședințe, și am zis că mă apuc după Anul Nou, ca să treacă măcar tentațiile. Am făcut bine, pentru că de pe 3 ianuarie mă tot chinui să dau jos tot ce am pus în perioada cât am lălăit-o fără sală. Și m-am gândit că pe lângă fitness, nu ar fi rău să încerc și X-Body la MaximBody Galați. Măcar de curiozitate prima dată, să vedem cum e!

Primele 2 ședințe de X-Body din viața mea

Mi-am făcut curaj și, deși nu știam decât ceva vag, despre impulsuri electrice&stuff, mi-am luat inima în dinți. Sunt 20 de minute în care faci exerciții relativ simple, dar cu un costum special pus pe tine. Cu impulsuri electrice care amplifică toată treaba și inițial simți că te jenează. Cel puțin depinde de persoană. Îmi place să cred că nu sunt chiar atât de sedentară încât să fi mers la minimul intensității. Ok, nici la maxim. Undeva pe la mijloc. Cele 20 de minute au zburat, efectiv, iar a doua zi m-am trezit cu o febră musculară de-mi venea rău! Și cel mai rău la picioare și fese, acolo a lucrat cel mai mult.

La a doua ședință de X-Body s-a pus accent mai mult pe brațe. Din fericire, nu am mai făcut febră. Din toată treaba asta am înțeles că ar fi bine să mai fac și greutăți pe lângă aparate, că au și ele rostul lor. Așa că de azi am în plan să introduc și exercițiile de genul în rutina de la sală.

E ok sau nu e ok?

Ca și idee, am auzit păreri pro și contra acestui tip de antrenament. Nu știu să zic ce e bine, ce e rău, dar pot să vă spun că mie mi-a priit! La MaximBody Galați este disponibilă tehnologia EMS Actiwave Wireless, cu ajutorul căreia slăbești, te tonifici și scapi de celulită. Se spune că pierzi 500 calorii în timpul antrenamentului și până la 2000 în următoarea zi. Eu am simțit pe pielea mea că este eficient. Pe probate, cu mâncarică dulce. Și am rămas în standarde. Deci da, face treabă! Și nu e greu, și nici nu ai timp să te plictisești. 20 de minute trec imediat.

Să vă zic câte ceva și despre locație. Spațiul este organizat foarte bine și este primitor. Încă de când am ajuns, am fost întâmpinată cu prietenie și atenție. Trainerul, Daniel, este un super om. Te întreabă mereu dacă ești ok, dacă te simți bine, dacă ai ceva probleme, dacă suporți mai mult sau mai puțin. Asta mi-a plăcut, mă bucur că sunt oameni dedicați! Ai vestiar unde să te schimbi, ți se oferă costumul pentru X-Body, și ai și duș dacă vrei să faci după. Condițiile sunt excelente și în mod sigur te vei simți ok.

Părerea mea finală? Aș vrea să mai fac X-Body. Poate nu constant, de 2-3 ori pe săptămână, dar măcar o dată. Mă gândesc serios la asta și iau în calcul posibilitatea. Nu mi s-a părut că m-a suprasolicitat și chiar m-am simțit ok. Recomand oricui măcar să încerce, să vadă cum e! Voi ați fost vreodată la X-Body? Faceți sport constant?

22 Replies to “Am fost și la … X-Body la MaximBody Galați

  1. Eu practic jogging cand este cald afara (respectiv martie-octombrie) si XBody de doua ori pe saptamana.
    Ma simt foarte ok, e genul de antrenament care mi se potriveste si se vad si rezultate. Dupa sesiune intru la 3 sedinte pe saptamana ca sa recuperez 2 saptamani de pauza. 😁

  2. fac sport constat daca vorbim despre mersul pana la bucatarie sau pana la baie. Eu te admir si te invidiez in acelasi timp ca deja ai trecut de prima luna a anului si inca te tii de treaba.

  3. Bravo, felicitări că ai început un program de acest gen. tot ce ajută organismul să se simtă bine, tot ce este sănătos și bune, este de urmat, încercat.
    Succes în continuare!

  4. Eu după a doua sedinta de xbody am facut aritmie. De trei saptamani ma confrunt cu stari de rau incredibile. Pulsul o ia razna, inima bate altfel, ameteli, vedere neclara, nod in gat, durere in zona inimii. Anterior acestor sedinte eram perfect sanatoasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *