Hello, people! Am intrat și în săptămâna Paștelui, așa că cred că toată lumea începe pregătirile pentru duminică. Fie că vorbim de mâncare, de curățenie sau de altele, eu vă zic sincer că de Paște nu fac nimicuț. De ce? Păi pentru că mergem la sora mea și nu o să fim acasă. Și nici nu-s genul care să facă să fie, deci mâncarea poate clar să aștepte pentru când ne întoarcem. Fără risipă! Cât despre ziua de Paște, o să fie în familie, iar asta înseamnă comoditate. Dacă nu mergeam la ea, eram ori la nași, ori la vară-mea, deci tot pe acolo. Nu mă omor cu Paștele în mod deosebit, de obicei e cam răcoare, nu știu cum va fi anul ăsta. Așa că propun trei ținute pentru această zi, cam pentru orice ocazie și orice împrejurare. Voi alegeți ce vă place și ce vi se potrivește.

Ținuta ideală – acasă, fără stres

Dacă de Paște stai acasă, nu ai musafiri sau altceva, clar te vei îmbrăca foarte comod. În principiu, probabil că nu vei ieși nici din pijamale. Eu aș opta pentru trening și un tricou, că mi se par extrem de lejere. Am găsit perechea asta de pantaloni lila pe Femme Luxe și chiar mi-au plăcut, e tare faină culoarea. Atâta doar că se vede orice pată pe ei, sunt pretențioși din punctul acesta de vedere. Și sincer vorbind, m-am cam plictisit de Grey Loungewear, așa că încep să mă mai reorientez și spre alt tip de haine.

Ținuta de vreme bună și de grătar

Cei de la Femme Luxe încadrează aceste piese în Festival Outfits, dar eu le văd potrivite și pentru hoinărit pe afară, pentru un grătar sau o plimbare pe vreme bună. Adică să fie cald, mai exact. Că degeaba e soare și nu plouă dacă-s 12 grade. Am ales o pereche de pantaloni scurți, care mi s-au părut a fi destul de decenți, și o rochiță-tricou. Da, pantalonii sunt mărimea 10, au talia înaltă, dar zic eu că un 12 mergea mai bine. Nu de alta, dar mă cam strâng în talie. Așa că mă gândesc să îi mai comand o dată, în mărime mai mare. Mai era o pereche, dar acea mi s-au părut prea deșirați.

Tricoul-rochie este cu Guns’n’Roses, mi-a plăcut destul de mult, e cam lung pentru a fi considerat tricou și prea scurt pentru a fi considerat rochie. Complicat. Însă cu pantalonii chiar se vede fain. Și îmi convine și că pantalonii nu-s prea scurți, că nu se vede nimic aiurea. Totuși, mergeau bine și cu un Milkmaid Top.

Ținuta elegantă – ocazii speciale

Dacă ești invitată undeva sau mergi la restaurant (da, știu, complicat în perioada asta), atunci e cazul să alegi o ținută mai elegantă. Eu am găsit rochia asta superbă la Femme Luxe și presimt că o voi purta destul de des, și nu doar de Paște. Nu am mai mers pe Bodycon Midi Dress, ci am ales ceva mai flu-flu, dar tot midi. Arată minunat, cu imprimeu alb-negru, și este extrem de decentă. Așa că da, merge și la întâlnire cu familia.

Este prinsă sub bust, are un elastic, în rest este foarte lejeră și comodă. Mie îmi place la nebunie, cred că e o alegere bună pentru foarte multe ocazii. Atât mai elegante, cât și mai casual. Inițial mă gândeam că merge și cu adidași, dar nu, zic că nu ar arăta cum trebuie cu altceva în afară de tocuri.

Cam acestea au fost alegerile mele din ultima comandă Femme Luxe, alegeri care se pretează atât pentru Paște, cât și pentru ținute de zi cu zi. Voi ce ziceți, ce s-ar potrivi pentru voi? Unde petreceți Paștele? Acasă, afară, cu familia, cu prietenii? Ce fel de ținută veți adopta?

23 Replies to “3 ținute pentru Paște – pentru toate ocaziile

  1. Clar voi adopta o ținută lejeră, în care să mă simt confortabil si sa nu-mi pară rău dacă mă murdărește bebe.

  2. tinuta 1, cea mai comoda si perfecta pentru ocazia petrecerii Pastelui acasa, in liniste si pace. fara musafiri, fara bataie de cap. Abia astept.

  3. Eu am optat pentru ceva floral anul acesta, am stat mult n gradina printre florile de cires si mar 🙂 Imi plac tinutele tale insa, te prind bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *