Interes general

A venit, a venit toamna…în casa mea!

Ziua bună, oameni dragi! E o veritabilă zi de toamnă afară, cu ploaie măruntă, nori negri și temperaturi mult mai joase decât cele cu care ne obișnuisem. Vara a plecat, fapt care se vede și pe chipul oamenilor. Dar știți cum e vorba cântecului…  ”A venit, a venit toamna, acoperă-mi inima cu ceva!” Cam așa stă treaba și prin case, nu doar prin suflete. Am văzut că sunt persoane ce au dat deja drumul la căldură, dar asta mi se pare totuși un pic exagerat. Personal, îmi place toamna, e anotimpul meu preferat, și nu aș da culorile ei pe nimic în lume! Și ce dacă plouă și e frig? O plimbare pe răcoare e mai bună decât una pe o vreme în care te sufoci. Dar să revenim la casele noastre și să vedem cu ce le puteam ”acoperi” ca să fie în ton.

Ce e toamna mai frumos decât să te încojori de pufoșenii?

Toată vara duc dorul păturilor pufoase din sezonul rece. Pur și simplu ador să simt pe pielea mea acel material moale și pufos, care să îmi mângâie simțurile și să mă acopere. Cu ajutorul motorului de căutare Favi.ro am găsit câteva modele numai bune de luat acasă, în culorile toamnei.

Nu ai cum să reziști! Nu e toamnă dacă nu ai schimbat cearceaful cu care te înveleai cu pătura. Nu e toamna dacă ai sărit direct la pilota de iarnă. Fiecare anotimp are farmecul lui. Păturicile le folosesc și atunci când citesc sau stau în sufragerie la televizor. Și tocmai pentru că le țin pe canapea, merg de minune și câteva perne în același ton. Tot culori de toamnă, vesele, tot texturi pufoase și mițoase.

Șemineul – dorința mea ascunsă

Aici am trișat puțin și am adus un element din sfera anotimpului rece, dar care merge perfect într-o seară de octombrie-noiembrie, mai spre finalul toamnei. În ritmul acesta, însă, la cum scad temperaturile, cred că în câteva zile dăm toți drumul la căldură. Tocmai de asta am găsit soluția practică, și utilă și frumoasă – șemineuri bio. Îmi doresc de foarte mult timp un astfel de șemineu, mai ales pentru atmosfera pe care o conferă, așa că unul electric îți dă acea stare de bună dispoziție și îți încălzește atmosfera.

Și ei sunt prietenii noștri…

Și ca să nu neglijăm pe nimeni, pentru cine are animăluțe de casă propun să le înlocuim culcușul cu unul pufos, în nuanțe de toamnă. Nu de alta, dar frigul trebuie să îi prindă și pe ei pregătiți. Și chic, și practic!

Pe Favi.ro găsești chiar tot ce ai nevoie, în ce nuanțe ai nevoie, și în bugetul în care te încadrezi. Ai numeroase opțiuni și e chiar simplu să cauți ce îți dorești. Așa că nu mai aștepta și decorează-ți casa cu mici pete de culoare și de materiale pufoase, pentru a fi sigur că faci față cu brio schimbărilor de sezon! Toamna e cel mai frumos anotimp, iar asta trebuie să se reflecte afară, în casă și în suflet!

Comments

Ioana M
27 septembrie 2019 at 12:18

Imi plac foarte mult pernutele! Sunt o maniera eficienta si accesibila de a iti a redecora cu bani putiniValeria Chertes
27 septembrie 2019 at 13:59

Mulțumim pentru recomandare,au lucruri foarte frumoase.27 septembrie 2019 at 17:25

Ce fain e șemineul acela. E și dorința mea ascunsă.27 septembrie 2019 at 19:00

Pufoseniile e viata mea, cum s ar zice, le ador si m as inconjura de cat mai multe.Stan Bianca
27 septembrie 2019 at 19:34

Foarte faine alegerile, mai ales pătuțul pentru animale!27 septembrie 2019 at 20:48

Toamna aceasta vreau neaparat o masuta de machiaj noua. Iar paturile pufoase sunt must have.27 septembrie 2019 at 23:32

Niste paturi pufoase nu mi-ar strica nici mie.28 septembrie 2019 at 00:13

Semineu vreau si eu. Daca este electric il scot in curte, intind doua scaune de gradina si ma invelesc cu patura aceea pufoasa cu model de tricot din primele tale poze 😀28 septembrie 2019 at 00:23

Din pacate toamna si-a intrat de-a dreptul in drepturi si nici nu este de acuzat pentru ca deja septembrie s-a dus. In fine, si eu mi-am mai schimbat garderoba si chiar si prin casa am incercat sa aduc ceva mai multa caldura. Pana acum n-am facut altceva decat sa inchid geamurile si sa imi pregatesc cateva lumanarele parfumate28 septembrie 2019 at 08:53

Si mie imi place toamna, iubesc ploaia si culorile frunzelor si chiar ma gandeam zilele trecute sa-mi iau cateva paturi pufoase ca sa schimb atmosfera in dormitor. Mai apelez si la lumanari parfumate si ciocolata calda pentru a-mi schimba dispozitia in zilele mohorate.Cristea Ionita
15 octombrie 2019 at 12:59

Semineul mi-a atras atentia foarte mult dar si culcusul pufos pentru catelul meu…Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *