Ziua bună, oameni dragi! E o veritabilă zi de toamnă afară, cu ploaie măruntă, nori negri și temperaturi mult mai joase decât cele cu care ne obișnuisem. Vara a plecat, fapt care se vede și pe chipul oamenilor. Dar știți cum e vorba cântecului…  ”A venit, a venit toamna, acoperă-mi inima cu ceva!” Cam așa stă treaba și prin case, nu doar prin suflete. Am văzut că sunt persoane ce au dat deja drumul la căldură, dar asta mi se pare totuși un pic exagerat. Personal, îmi place toamna, e anotimpul meu preferat, și nu aș da culorile ei pe nimic în lume! Și ce dacă plouă și e frig? O plimbare pe răcoare e mai bună decât una pe o vreme în care te sufoci. Dar să revenim la casele noastre și să vedem cu ce le puteam ”acoperi” ca să fie în ton.

Ce e toamna mai frumos decât să te încojori de pufoșenii?

Toată vara duc dorul păturilor pufoase din sezonul rece. Pur și simplu ador să simt pe pielea mea acel material moale și pufos, care să îmi mângâie simțurile și să mă acopere. Cu ajutorul motorului de căutare Favi.ro am găsit câteva modele numai bune de luat acasă, în culorile toamnei.

Nu ai cum să reziști! Nu e toamnă dacă nu ai schimbat cearceaful cu care te înveleai cu pătura. Nu e toamna dacă ai sărit direct la pilota de iarnă. Fiecare anotimp are farmecul lui. Păturicile le folosesc și atunci când citesc sau stau în sufragerie la televizor. Și tocmai pentru că le țin pe canapea, merg de minune și câteva perne în același ton. Tot culori de toamnă, vesele, tot texturi pufoase și mițoase.

Șemineul – dorința mea ascunsă

Aici am trișat puțin și am adus un element din sfera anotimpului rece, dar care merge perfect într-o seară de octombrie-noiembrie, mai spre finalul toamnei. În ritmul acesta, însă, la cum scad temperaturile, cred că în câteva zile dăm toți drumul la căldură. Tocmai de asta am găsit soluția practică, și utilă și frumoasă – șemineuri bio. Îmi doresc de foarte mult timp un astfel de șemineu, mai ales pentru atmosfera pe care o conferă, așa că unul electric îți dă acea stare de bună dispoziție și îți încălzește atmosfera.

Și ei sunt prietenii noștri…

Și ca să nu neglijăm pe nimeni, pentru cine are animăluțe de casă propun să le înlocuim culcușul cu unul pufos, în nuanțe de toamnă. Nu de alta, dar frigul trebuie să îi prindă și pe ei pregătiți. Și chic, și practic!

Pe Favi.ro găsești chiar tot ce ai nevoie, în ce nuanțe ai nevoie, și în bugetul în care te încadrezi. Ai numeroase opțiuni și e chiar simplu să cauți ce îți dorești. Așa că nu mai aștepta și decorează-ți casa cu mici pete de culoare și de materiale pufoase, pentru a fi sigur că faci față cu brio schimbărilor de sezon! Toamna e cel mai frumos anotimp, iar asta trebuie să se reflecte afară, în casă și în suflet!

11 Replies to “A venit, a venit toamna…în casa mea!

  1. Din pacate toamna si-a intrat de-a dreptul in drepturi si nici nu este de acuzat pentru ca deja septembrie s-a dus. In fine, si eu mi-am mai schimbat garderoba si chiar si prin casa am incercat sa aduc ceva mai multa caldura. Pana acum n-am facut altceva decat sa inchid geamurile si sa imi pregatesc cateva lumanarele parfumate

  2. Si mie imi place toamna, iubesc ploaia si culorile frunzelor si chiar ma gandeam zilele trecute sa-mi iau cateva paturi pufoase ca sa schimb atmosfera in dormitor. Mai apelez si la lumanari parfumate si ciocolata calda pentru a-mi schimba dispozitia in zilele mohorate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *