Rsistems.ro vine cu soluții inedite pentru industria Horeca. Chiar dacă această industrie a fost foarte afectată de perioada de pandemie, tot mai multă lume se axează pe acest domeniu, piața crescând destul de accelerat datorită numărului mare de baruri, restaurante, cafenele etc. care au început să apară.

Ca în orice alt domeniu, deschiderea unei afaceri presupune multă documentare, muncă și conștientizare, pentru ca rezultatele să nu întârzie să apară. Faptul că trăim în secolul tehnologiei, acest lucru ne oferă pârghii și oportunități de creștere destul de rapidă.

Cine este Rsistems.ro și cu ce soluții vine spre antreprenori

Rsistems.ro este o companie care implementează sisteme automatizate, prin instalare de software și hardware, ori aceste lucruri nu fac decât să contribuie la sporirea eficienței în ceea ce privește unitățile de alimentație publică.

Concret, vin spre publicul de nișă cu sisteme complete de vânzare și gestiune restaurante. Având în vedere că atât resursele umane, cât și financiare sunt indispensabile pentru a spori eficiența managementului și a productivității muncii, compania vine cu soluții inovatoare pe care orice antreprenor ar trebui să le implementeze. Aceste soluții impun un grad sporit de monitorizare a proceselor de afaceri, a acțiunilor angajaților, securității întreprinderilor, resurselor de stocare, cât și a operațiunilor comerciale.

Ce servicii oferă

 -compania furnizează și instalează echipament tehnic, specializat în domeniul Horeca.

-oferă cursuri de instruire pentru personalul industriei Horeca, pentru ca aceștia să opereze cât mai eficient echipamentele tehnice.

-dezvoltă produse software pentru automatizarea proceselor de contabilitate, cât și a stocării și analizării datelor.

-execută servicii de reparare și întreținere a echipamentelor instalate.

Astfel că toți antreprenorii din această industrie pot crește profitabilitatea cu un singur program de gestiune.

În plus, vin și cu o gamă de produse specifice precum POS-uri, imprimante, scannere și cântare, toate de înaltă calitate, potrivite pentru această industrie.

Compania Rsistems.ro pune la dispoziție pachete personalizate în funcție de dorințele și nevoile clienților, pachete care încep de la sume destul de avantajoase. Pe site-ul  www.rsistems.ro poți găsi toate detaliile necesare cu privire la serviciile, prețurile și produsele pe care le oferă.

Pentru antreprenorii care doresc să crească constant în afacerea lor, atât ei, cât și personalul de serviciu, pot opta pentru serviciile oferite de compania Rsistems.ro.

Date de contact:

0759 430 777

welcome@rsistems.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *