Ziua bună, oameni faini! Pe final de iulie vorbim despre produsele pe care le-am consumat în luna iulie. Destul de puține dacă mă întrebați pe mine, dar asta e, atât s-a putut. Totuși, cred că sunt produse de zi cu zi, se vede că nu mă mai machiez constant, nu reușesc să mai dau gata nimic din categoria asta. În plus, ploile au stricat iar feng shuiul cu țânțarii și au apărut iar un milion. Deci Autanul e din nou la putere. Încerc să se mai lipească ceva soare de mine, dar se pare că nu prea vrea. Sper să reușesc să mă mai colorez un pic până la finalul verii.

Produse pentru corp

Aici am două geluri de duș – de la Planeta Organica și de la Saforelle. Cel de la Saforelle e ciudat, e potrivit pentru piele ceva mai sensibilă, însă cel de la Planeta Organica e super mâncabil! Miroase excelent. Autanul, cum vă ziceam, e nelipsit, mai am un tub în geantă și unul prin casă. Masa de păr de la Elseve nu a fost wow, dar a descurcat părul. Iar parfumul verii a fost White Musk de la Tesori dOriente, care a făcut furori printre colegele mele. Miroase a curat, nu a parfum, e genial!

Produse pentru ten

Gelul de curățare de la Gerovital l-am mai avut și a fost foarte bun, însă de data asta s-a stricat pompița din prima, așa că am turnat direct din recipient. Am terminat și crema antiacnee de la Remary, a fost ok. Am folosit pe la început de lună două măști, una tip șervețel de la Holika și una neagră de la Eveline. Ok amândouă. Am primit două mostre de la Vichy – una a noului Mineral 89 probiotic și una a unei loțiuni de vară pentru ten cu spf 50. Mișto ambele, dar parcă nu m-au convins pentru varianta full-size.

Produse random

Nimic wow. Mr – vitamina C+Zn, eu – Divenoxin, amândoi – șervețele.

Easy, peasy. Numai chestii absolut necesare, tot nu mă învăț minte să mă dau cu cremă pe corp & stuff. Nu mi-aș dori decât să mă bronzez.  Sau să treacă vara. Voi cum stați cu bronzul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *