Ziua bună tuturor! Evenimentele fericite din viața noastră merită amintiri pe măsură, așa că alegerea unui fotograf foarte bun este esențială. Nu vrem ca fotografiile noastre să fie stricate de amatori, tocmai de aceea e important să căutăm un profesionist. Ziua nunții, botezul, Trash the dress, toate sunt momente pe care vrem să le surprindem în timp. Nu știm ce anume va urma, sunt momente unice, care merită păstrate mai mult decât în inimă. De ce să nu ne aducem aminte cu drag de ce a fost și să arătăm copiilor și nepoților? Iată câteva repere pe care să le iei în calcul pentru a alege fotograful perfect:

1. Caută un fotograf cu un portofoliu serios

Nu este atât de ușor să găsești cel mai bun fotograf nunta Bucuresti, dar poți să alegi unul din cei mai buni vizualizând portofoliul său. Dacă are ceva fotografii în spate, atunci da, e de încredere. Amatorii se recunosc repede după lipsa de experiență și de materiale. Atâta timp cât fotograful îți poate furniza mai multe tipuri de fotografii, iar toate arată impecabil, asta înseamnă că este dedicat și abordează mai multe stiluri, ceea ce îl face potrivit pentru evenimentul tău.

2. Caută un fotograf ce îți poate oferi mai multe servicii

Mi se pare foarte important ca fotograful pe care îl aleg să îmi poată fi alături în mai multe momente. Asta înseamnă și la cununia civilă, și la botez, și la cununia religioasă. De asemenea, au luat avânt ședințele foto Trash de dress sau de orice alt fel. Consider că un fotograf bun știe să surpindă emoția din orice moment. Marius Migleș este un fotograf de excepție, iar fotografiile și filmările pe care le realizează sunt ușor diferite față de clasic. Poate asta m-a și atras. Portofoliul lui are atât de multe povești frumoase! Și sunt convinsă că sunt și altele pe drum.

3. Alege un fotograf cu un raport calitate-preț corect

Aici revenim din nou la ceea ce știe să facă, cât de mult se implică, ce anume poate oferi. Mi se pare extrem de important să te simți confortabil alături de el, pentru că va fi cu voi pe durata întregului eveniment. Contează să te înțeleagă, să știe să lucreze cu tine, să vă adaptați unii după ceilalți. Ce îmi place la Marius Migleș este faptul că se implică 100%, iar acțiunile sale nu au efect doar în ziua evenimentului, ci ține să creeze o relație, ca să poată surprinde cadre autentice. Mi se pare un lucru profi faptul că oferă acces la galerie foto și video online. Îmi place că oferă și opțiunea de album printat. Mi se pare un lucru tare fain, albumele foto tipărite arată minunat și transmit altă emoție față de cele digitale.

Un fotograf este mai mult decât un om din spatele camerei, este OMUL ce are grijă de amintirile tale din momentele de neuitat. Așa că fă tot posibilul să găsești acel om cu care să ai o conexiune, care să îți poată surprinde emoția și trăirile. Fă din ziua ta specială o zi de vis și lasă grijile referitoare la fotografii și filmări pe mâinile cuiva profi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *