Avem o viață atât de agitată încât ne dorim în fiecare zi, mai presus de orice, confort. Desigur, vrem și să arătăm bine, să fim în pas cu tendințele, dar și să e simțim comozi. Asta este valabil atât pentru îmbrăcăminte, cât mai ales pentru încălțăminte. Mi se pare destul de dificil să porți în fiecare zi pantofi cu toc pentru a arăta profi. Stilul meu este mai repede casual-sport, așa că aleg cel mai des să port pantofi sport. Indiferent de anotimp sau de ocazie (cu excepția evenimentelor de seară), cred că acoperă o gamă largă de nevoi. Iar favoriții mei sunt pantofii sport Adidas, mi se pare că merg cel mai bine cu felul meu de a fi.

Fiecare persoană are stilul propriu, iar cerințele sunt din ce în ce mai diverse. Nu mai căutăm doar încălțăminte comodă, ci și încălțăminte care să arate impecabil și să se asorteze atât la pantaloni, cât și la rochii sau la fuste. Îmi este puțin incomod să port pantofi cu toc, nu sunt obișnuită,și sunt convinsă că nu sunt singura. Mai ales în condițiile unei zile pline, în care trebuie să alergi de colo-colo, pantofii sport mi se par alegerea cea mai bună.

Pantofii sport Adidas Ozelia – confort și estetică

Se poartă foarte mult în ultima perioadă adidașii tip platformă, mari, înalți, cu forme care mai de care mai deosebite. Mereu m-am gândit că aceștia nu pot fi comozi, însă m-am înșelat foarte tare. Am găsit pantofii sport Adidas Ozelia pe Answear.ro și m-au uimit atât prin stil, cât și prin confort. Sistemul de amortizare AdiPrene ajută la susținerea piciorului și la diminuarea efectelor negative pe care le poate avea zona de mers asupra articulațiilor. Modelul aerodinamic conferă piciorului un aspect plăcut și poate fi asortat mai multor stiluri vestimentare.

Adidas Ozelia înseamnă inovație, confort și estetică. Pur și simplu merg excelent atât cu o pereche de jeans, cât și cu o fustă midi. Vei face senzație oriunde mergi cu ei și te vei simți confortabil. Chiar dacă designul este futurist, asta nu le va știrbi din funcționalitate.

Adept al stilului clasic? Avem pantofi sport și pentru tine!

Personal, sunt și am fost mereu fană a pantofilor sport clasici, cât mai simpli și mai comozi. Tocmai de aceea am oscilat mereu între modelele Adidas Superstar și Adidas Gazelle. Mi s-au părut cei mai confortabili ever! Modelele Superstar sunt un pic mai mari, mai impunătoare, dar Gazelle înseamnă finețe, un stil curat, fără prea multe detalii suplimentare. Și cât de bine prinde!Mai ales modelele de pe Answear.ro – https://answear.ro/h/adidas-gazelle.

Pentru că se pot asorta foarte ușor și sunt un gen de pantof sport care nu se demodează în timp și care vor fi la fel de apreciați și peste mulți ani. Pentru că sunt super comozi și vin în mai multe variante de culori. Pentru că dinamica e bună, iar susținerea este fix ce trebuie pentru orice activitate! Îi ador, sunt printre preferații mei!

Poate că și voi aveți o mulțime de perechi de încălțăminte, dar sunt curioasă care este acel model care vă va însoți ani buni de acum încolo? Care este perechea la care nu ați renunța niciodată și spre care întindeți mereu mâna, indiferent de anotimp? Eu rămân fană Adidas și știu mereu că la Answear.ro voi găsi cele mai faine modele la prețuri imbatabile.

One Reply to “Pantofii sport – un must-have al zilelor noastre”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *