În cadrul unui restaurant în care se dorește implementarea unui sistem care să aducă profit și totodată să beneficieze de reclamă, se iau măsuri care mai de care mai creative. Managerii și cei care se ocupă cu acest lucru dau dovadă de un spirit libertin care dau roade – oferte de preț care mai de care mai tentante, discount-uri la al al doilea produs comandat sau carduri de fidelitate care asigură o cafea gratis.

Sună promițător, pentru public, odată obișnuiți cu aceste artificii revin cu plăcere și comandă mai des. Dar pentru a-ți marca teritoriul așa cum se cuvine, Snick Ambalaje pune la dispoziție ambalaje de hartie personalizate pentru catering.

Prima impresie contează

O idee interesantă și de luat în considerare pentru acel tip de afacere care își dorește o mai multă vizibilitate. Cu siguranță, dacă alegeți un astfel de pachet veți crea o impresie asupra consumatorilor. Oamenii tind să pună preț și pe ambalajele preparatelor de cele mai multe ori. Pe lângă conținutul acestora, este remarcată cu succes și forma ambalajului.

Un ambalaj colorat și personalizat cu numele firmei atrage atenția, iar prima impresie despre aceasta este creată.

Pentru a beneficia și de o reclamă eficientă, care să aducă o promovare mai eficientă în rândul clienților, este indicat să alegeți astfel de ambalaje.

Creați un tipar pentru a fi recunoscut în această industrie

 Având în vedere că în această industrie iau naștere tot mai multe localuri și restaurante cu meniuri variate, este tot mai greu pentru un local la început de drum să ajungă cunoscut. O altă metodă pe care merită să o luați în considerare este adaptarea unei culori unice. Snick Ambalaje vă pune la dispoziție această opțiune.

Puteți alege un set personalizat într-o culoare albă sau neagră. S-au dus vremurile când ambalajele de unică folosință erau toate la fel. Acum e bine să fiți inventivi pentru a vă promova inteligent afacerea. De ce să fiți în rând cu toată lumea, când vă puteți crea propria gamă de ambalaje personalizate?

Snick Ambalaje vă poate deveni partenerul ideal pentru ca afacerea dumneavoastră să meargă ca pe roate. Diferențierea de celelalte restaurante se va produce imediat, ducând la o creștere treptată.

Say yes to eco-friendly, no to plastic

 Având în vedere că plasticul a fost interzis în compoziția ambalajelor de unică folosință, încă mai circulă unele sortimente care au un conținut ridicat în compoziție. Acest lucru poate dăuna mâncării într-o anumită măsură.

Snick Ambalaje utilizează doar materiale compostabile în realizarea acestor ambalaje. Din carton, hârtie sau materiale biodegradabile, acesta este portofoliul de produse pe care aceștia le utilizează în conceperea ambalajelor.

Pe snick-ambalaje.com găsiți gama completă pentru a vă pune imaginația la treabă și a da naștere unui conceput personalizat 100%. Prețurile pachetelor variază de la comandă la comandă, în funcție de stilul și culorile alese. De asemenea, dacă doriți întâi să testați câteva ambalaje, puteți comanda un set de mostre. Abia după puteți lua o decizie benefică pentru afacerea voastră.

Contact:

comenzi@snick-ambalaje.com

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *