Ziua bună, oameni faini! Săptămâna trecută vă arătam că am primit un colet de la YoloBook, descoperiți recent, dar la fix! O să înțelegeți în acest articol despre ce vorbesc. Cam toți dintre noi suntem fani fotografii. Cred că nu greșesc când spun asta. Nu mă omor să fiu în cadrul obiectivului, dar îmi place să fac poze. Și dacă sunt eu protagonista, de obicei nu sunt singură. Dar pot spune că îmi place să printez pozele pe care le fac. Cum necum, nu o singură dată am pățit să pierd pozele pe care le-am făcut. Ba le-am șters din greșeală, ba nu mai aveam memorie, ba a pățit ceva laptopul… Plus că pozele în format digital nu mai au același farmec ca la aparatele cu film, unde așteptai să se termine filmul, să-l developezi, și abia apoi vedeai ce a ieșit.

Cei de la YoloBook îmbină oarecum aceste chestiuni. Adică alegi pozele cele mai reușite și scoți albume. Ei au mai multe variante de produse – Yolo Book, albumul cu 48 de poze, Yolo Frame, rama foto cu dimensiuni de 30×30, care are 1 sau 4 poze, Yolo Frame în variantă mai mare, de 30×46, de 1 sau 15 fotografii, sau Yolo Box, o cutiuță ce conține 30-60 fotografii. În urma comenzii mele, am primit un Yolo Frame cu 4 poze și un Yolo Book.

Comanda se face foarte simplu, prin intermediul aplicației. Instalezi aplicația, alegi produsul, pozele, plasezi comanda și apoi aștepți. Ei dau termen de livrare 7-12 zile lucrătoare, dar eu am primit coletul în maxim 4 zile! Împachetat frumos, cu grijă, cu folie cu bule pentru frame, chiar a fost o surpriză plăcută!

Să le luăm pe rând! Yolo Book am ales să fie cu și despre Aki. Un album cu el încă nu aveam. Pentru mine, e mai prețios decât orice pe lume! Cred că doar cineva care iubește animalele și are acasă un patruped știe despre ce vorbesc. Am ales 48 din cele mai funny imagini cu el și am obținut un album minunat, de la copertă la final. Până și coperta e personalizată, ca să se știe că vorbim de un cățeluș. Pe pagina de Facebook găsiți chiar și mai multe poze cu idei de albume! Hârtia e de cea mai bună calitate, iar pozele sunt scoase foarte fain! Culori vii, ce redau realitatea, totul e impecabil!

A doua parte a comenzii, Frame-ul, a fost de fapt un cadou. Și m-am bucurat că s-a nimerit să fie în perioada sărbătorii de nume, pentru că l-am oferit celui mai bun prieten. Este impecabil lucrat, mi-a fost un pic teamă de cum va ieși, dar chiar mi-a plăcut maxim. Și cum el s-a mutat în casă nouă și mi s-a părut că are pereții cam goi, m-am gândit să fie ceva cu și despre el, pe care să-l poată pune pe pereți. Un tablouaș foarte fain, cu 4 poze alese pe sprânceană, împachetat ok, care a ajuns la mine în cele mai bune condiții!

Mă bucur că am avut ocazia să descopăr YoloBook! Cred că de acum încolo chiar voi putea oferi destul de multe cadouri unice și de neuitat! Adevărul e ca nimic nu e mai fain decât să ai pozele preferate într-un album memorabil, să rămână peste ani și să nu îți fie teamă că vei șterge pozele sau vei rămâne fără ele! Amintirile sunt făcute să fie împărțite! Voi ce spuneți de pozele tipărite? Vă plac genul acesta de albume?

13 Replies to “Amintiri tipărite care durează o viață!

  1. Am si eu albume create prin aplicatia YoloBook si mi se pare foarte usor de utilizat. Albumele mele si ale tale sunt super simpatice. O idee asa frumoasa pentru un cadou. 😘😘

  2. nu stiu cati oameni pe lumea asta ar face album foto catelului lor. Te iubesc, femeie, pentru tot ce ii oferi lui Aki. Ce mi-as dori sa aiba toti cateii stapane ca noi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *