Ziua bună, oameni faini! Ați tot văzut probabil în social media mai multe postări cu și despre capsulele 4în1 Persil DISCS. Este vorba de noua campanie BuzzStore în urma căreia am reușit și eu să le testez. Am renunțat la detergentul pudră cu câteva luni în urmă. Înainte eram adepta lui, însă de când am avut probleme cu scurgerea și s-a format un dop pe țeavă din cauza lui, am renunțat complet la el! Pur și simplu m-a făcut să realizez că folosesc și o cantitate greșită, altfel nu îmi dau seama cum a reușit să se cumuleze pe țeavă. Clar, iroseam prea mult! Așa că am trecut pe dero lichid, care se dozează și se dizolvă mai ușor, sau pe varianta capsulelor. Nu încercasem până acum capsulele 4 în 1, deși am mai testat acest gen de produs în trecut, și anume Persil Power Mix.

În cadrul campaniei de testare am primit 2 cutii a câte 11 capsule, pentru rufe albe, respectiv colorate. În cutie am mai găsit și un tricou personalizat și mostre pentru 10 prieteni. Am început deja să împart din ele și prietenii s-au bucurat și ei de rufe curate!

Avantajele folosirii acestui gen de capsule de la Persil sunt nenumărate:

 • eviți riscul supradozării, capsulele au cantitatea optimă de detergent pentru o încărcare a mașinii de spălat
 • lasă un miros minunat pe haine
 • sunt împărțite în capsule pentru rufe albe, respectiv colorate, fapt care sporește eficiența lor
 • conferă strălucire hainelor albe
 • protejează culorile
 • îngrijesc țesăturile
 • îndepărtează petele chiar și la temperaturi mici – eu rar folosesc mai mult de 40 de grade, doar la prosoape
 • nu există riscul formării de dopuri la evacuare
 • capsulele se dizolvă complet și nu dăunează mediului

Ca și dezavantaje, nu prea pot găsi unele majore. Poate doar prețul, care momentan e un pic măricel. Dar sunt convinsă că o dată ce va intra puternic pe piață, produsul va avea și un preț competitiv. Personal, părerile mele în urma testării ambelor variante, sunt foarte bune! Îmi place și modul de ambalare, să nu mai zic de sistemul de deschidere a cutiilor, un pic mai complicat, pentru a evita ca cei mici să ajungă la capsulele de dero. Trebuie apăsate urechiușele cu ambele mâini, ceea ce face deschiderea mai greoaie, dar mai sigură! Asta chiar e o bilă albă!

Per total, capsulele Persil DISCS sunt o alegere foarte bună pentru cineva care își dorește o îngrijire optimă pentru hainele sale. Curăță în profunzime, parfumează chiar și fără balsam și sunt economice. Nu prea poți cere mai mult de la un detergent! Voi pentru ce optați, pentru pudră, lichid sau capsule? De ce? Ce experiențe nașpa ați avut cu vreun tip de dero? Aștept și părerile voastre!

13 Replies to “Noile capsule Persil DISCS – calea spre rufe curate!

 1. Eu nu mai folosesc detergent pudra de vreo 8 ani fiindca nu-mi placea ca ramanea pe haine, acum optez pentru detergentul capsula sau lichid si Persil e preferatul meu asa ca m-am bucurat cand am fost acceptata in campanie.

 2. Mirosul este fantastic si curata foarte bine acest detergent. Mai frumos miroase cel pentru haine colorate. E putin mai scump, dar merita, pentru ca ofera ingrijire completa hainelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *