Ziua bună, oameni frumoși! Și voi vă topiți de căldură? Eu efectiv simt că nu mai pot, temperaturile parcă fac mișto de noi vara asta și uneori chiar exagerează. Mai sunt zile mai acceptabile, dar nu foarte multe. Și dacă suferi și de transpirație excesivă, simți că nimic nu face față. Eu sunt dependentă de antiperspirante și mereu caut ceva mai bun, ca să nu fiu nevoită să reaplic sau să mă fac de râs (după caz). Am testat mai multe variante până am ajuns la 2 mulțumitoare. Acestea aparțin brandurilor B.U. și STR8 și chiar fac față în funcție de câte grade sunt afară. Imediat vă explic cum stă treaba.

STR8 Invisible Force – STR8 Ahead

De curând am descoperit antiperspirantele celor de la STR8. Știam că au deodorante și after shave-uri, geluri de duș și apa de toaletă/parfum, dar atât. De obicei folosesc antiperspirante pentru bărbați, pentru că mi se par mai eficiente. Acest produs STR8 Invisible Force pot spune că satisface toate cerințele mele. Nu lasă în urmă pudră albă, nu lasă reziduuri pe piele, nu are un miros greu. Atâta doar că lasă un pic de pudră în aer, dar peste asta pot trece foarte ușor. În plus, la capitolul rezistență stă foarte bine. La temperaturi înalte face față cu brio și nu mă lasă la greu ore în șir.

Față de acesta, STR8 Ahead nu este un antiperspirant, ci mai degrabă un deodorant. Pe acesta îl folosește Mr. și mie îmi place foarte mult mirosul. Ca și protecție, nu e cazul să te aștepți la mare lucru de la el.

B.U. In Action

Tot din categoria antiperspirantelor care fac față este și B.U. In action, varianta spray. Problema la el este că face față până la o anumită temperatură. Ce sare de 25 de grade cam sare din schemă pentru mine. Problema este că eu chiar transpir. Deci pentru persoane care nu au problema asta, e posibil să fie excelent și la temperaturi mai mari. Mirosul este plăcut, floral, nu lasă pudră în aer sau reziduuri pe piele.

Din categoria STR8, pot spune că Mr. are o colecție frumușică, ce cuprinde mai multe produse. De la gel de duș la after shave, adevărul e că produsele lor sunt chiar bune, eficiente și accesibile ca și preț. Varianta Original rămâne preferata, dar nici cu Ahead nu mi-e rușine deloc!

Voi ce părere aveți de produsele STR8? Bărbații din viața voastră sunt încântați de ele? Dar de B.U.? Ați încercat gama In Action?

19 Replies to “Bătălia antiperspirantelor – B.U. vs STR8

  1. Iaca nu le stiu pe niciunul. Sa zicem ca sotul este dedicat altor branduri, iar eu prefer deodorantele solide si, mai nou, mi-am gasit ceva aproape natural care imi place maxim si imi ofera si protectie indelungata.

  2. Nu stiam ca exista si STR8 pentru dama, e de retinut acel antiperspirant. Mie mi-au placut intotdeauna after-shave-urile lor (mirosul, cel putin, barbatii cunosc mai bine restul calitatilor). Era unul care imi placea mult, il folosea sotul, cred ca Adventure se numea. BU n-am mai folosit de ani de zile, dar se retine si acesta. Eu transpir moderat.

  3. Eu sunt prietenă 0e viață cu Odaban, de atunci nu mai am nici o problema cu transpirația excesiva. Apoi aplic orice deodorant fără probleme. Preferatul meu e cel de la Gerovital și uneori cel de la Nivea.

  4. Când eram adolescentă cred că era un trend să ai cosmetice de la STR8 – mai ales ca bărbat. O dată cu apariția mai multor opțiuni pe piață, cred că acum se recurge la alternative.
    Dar STR8 rămâne un clasic 🙂

  5. Mie chiar imi place parfumul acelui BU, mi se pare ca miroase a liliac. Dar nici el nu ma ajuta pe temperaturi mai mari de 30 de grade din aceeasi cauza, transpiratie excesiva. Norocul meu e ca nu-mi amintesc sa fi avut multe zile cu temperaturi peste de 30 de grade in Oradea in anul asta.

  6. Pana acum 2-3 luni iuby folosea doar STR 8 si il considera the best pentru ca nu incercase altceva. I-am luat eu un deo NIVEA pentru barbati si a zis ca este foarte eficient. Chiar a renuntat de tot la STR8 asa ca poti sa incerci si tu sa vezi cum este.
    Si eu tot deo de la Nivea folosesc si imi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *