Ziua bună tuturor! Hai să alegem anul acesta să fim mai strălucitoare și să avem mai multă grijă de noi. Să ne punem în valoare și să știm să ne prioritizăm. Să fim noi înșine, naturale sau glamour, după pofta inimii! Cam aici cred că au țintit și cei de la Avon când au scos noile palete de farduri. Eu am primit paleta Queen Bee, dar mai sunt disponibile și Red Majesty și Ice Fairy. Pe lângă paletă, și un creion de ochi nuanța Golden Crown, foarte util în orice împrejurare și în orice nuanță. Produsele de make-up de la Avon mi-au plăcut întotodeauna și mi s-au părut destul de accesibile. De fapt, cam cu gama Color Trend am început aventurile în ale machiajului. Amintiri faine.

Paleta Queen Bee vine cu 9 nuanțe mate și sclipicioase. Cele mate le văd potrivite pentru un make-up de zi, cele sclipicioase, pentru seară. Dar nu e literă de lege. Culorile sunt chiar frumoase, pământii, potrivite oricui. Se combină frumos unele cu celelalte, se blenduiesc ușor, chiar dacă sunt ușor prăfoase, și mai scapă un pic pe ten. Dar se curăță. Nu sunt extrem de cremoase, poate asta mi-ar fi plăcut mai mult. Însă arată bine și rezistă și mai bine, întotdeauna excelent pe o pleoapă dată cu concealer.

Culorile nu pot spune că sunt țipătoare, ba din contră, trebuie insistat puțin pentru a obține ceva mai intens. Însă chiar arată bine împreună și se completează reciproc. Creionul, în schimb, îl am și în alte nuanțe și e tare fain! Sclipicios, moale și cremos, arată atât de bine la ochi, indiferent cum l-ai trasa! Am încercat și makeup de zi, și de seară, și cu mai mult maro, și cu mai mult auriu. Indiferent, iese frumos tare! Și îmi place că rezistă!

Nu știu voi, dar pentru mine, produsele de make-up de la Avon îmi reamintesc cât de mult am evoluat. Îmi amintesc de mascara albastră, care era un trend, de glossul incolor și de veșnicul dermatograf. Acum am învățat și alte combinații, și alte trenduri, sunt atât de multe variante în care poți să arăți bine! Iar paleta asta e strălucitoare, versatilă și compactă, numai bună de luat oriunde. Voi ce produse de la Avon folosiți cel mai des?

7 Replies to “Anul ăsta alege să fii strălucitoare!

  1. Într-adevăr, paleta de la Avon despre care povestești are culori tare plăcute. Și cred că poate fi folosită de oricine. Îmi place, poate o voi comanda, că tot ar trebui să-mi reînnoiesc trusa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *