Da, da! M-am hotărât din timp și bine am făcut! Anul acesta merg și eu la Webstock, împreună cu toată floarea blogosferei românești! Abia aștept să cunosc multă lume, să aflu lucruri noi, să fiu în miezul acțiunii. De câțiva ani mă tot zgâiesc romantic la fiecare ediție și după îmi pare rău că nu am mers și eu. Dar acum am zis gata! Ce e așa complicat să îți iei concediu în săptămâna cu evenimentul și să programezi o excursie la București? Acum zău… am mai plecat și la Suceava, care e mai departe… și nu mă duc la București? Nu neg… mi-e un pic teamă de mersul cu mașina pe acolo, dar vreau să cred că mă descurc și de data asta.

Dar ce e de fapt, Webstock? ȘI de ce atâta tam-tam în jurul lui? Ei bine, Webstock e cel mai fain eveniment dintr-un an ce se adresează comunității pasionate de online. În fiecare an am fost cu ochii pe vorbitori și am văzut dezbătute subiecte actuale, de mare interes. Am fost mega curioasă de programul de anul acesta și am dat peste tot felul de chestii faine. De exemplu, Exarhu de la Morning Glory (Rock FM) este cel pe care îl aștept cu nerăbdare. Pur și simplu îl ador pe omul ăsta, e mega fain, știe ce zice și adevărul e că are un stil de a potrivi cuvintele cum nu mulți reușesc! Pot spune că el e cel pe care vreau să-l văd în primă fază!

Subiecte diverse, teme de mare interes

Sesiunile propuse au titluri captivante. Spre exemplu, prima sesiune e despre cum să cucerești publicul. Niciodată nu sunt prea multe informații despre asta! Nu de alta, dar toți cei care scriem sau facem video-uri, clar o facem pentru public. Și mai ales, să-l înmulțim. Așa că orice pont e binevenit!

A doua sesiune e despre schimbarea societății de către social media. Chiar e de văzut! Mai ales că moderator va fi Cristian China Birta, om cu mare experiență în online!

Urmează 3 sesiuni ce se vor desfășura în paralel, ceea ce înseamnă că va trebui să aleg una din ele. Și clar va fi cea despre construirea unui brand puternic, unde va vorbi și Exarhu. Nu am cum să-l ratez!

Per ansamblu, pot spune că abia aștept să văd și eu cum e în mijlocul evenimentului! Așa că, Webstock, here I come! Cu cine mă mai văd acolo vineri?

7 Replies to “Anul ăsta merg și eu la Webstock!

  1. Exact acum ma uit eu cu jind la cele care se duc si imi tot spun ca voi merge la anul, Macar o sa scrii tu despre cum a fost!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *