Cam așa s-ar rezuma în cuvinte puține produsele Jonzac. Acesta reprezintă atât numele unui oraș din Franța, cât și un brand de dermato-cosmetice extrem de îndrăgite. Apa termală Jonzac, componenta principală, este extrasă de la peste 1850 m adâncime, este hipermineralizată și certificată de Academia Franceză de Medicină. Are 11 minerale benefice, astfel că efectele sale asupra pielii sunt recunoscute la nivel mondial. Numeroase game dedicate mai multor probleme ale pielii sau tuturor membrilor familiei sunt disponibile atât în farmacii, cât și în magazinele Kendra. Da, chiar dacă sunt închise, se pot comanda dintr-o listă mare, mai ales din magazine ce comercializează produse bio și organice.

Am avut ocazia să testez atât apa termală atât de iubită din portofoliul celor de la Jonzac, cât și crema hidratantă pentru ten normal-uscat. Gamele sunt variate, de la produse pentru hidratare până la cele anti roșeață. Și da, cam pentru toate tipurile de ten, de la normal până la foarte uscat sau gras.

Apa termală îmi pare o gură de reîmprospătare. Aduce un suflu răcoritor fiecărei zile și, deși am folosit-o momentan la temperaturi acceptabile, presimt că îmi va fi și mai de folos la vară, sau peste vreo 2-3 săptămâni, când temperaturile se anunță și mai mari. Această apă termală este anti-iritantă, calmantă și izotonică. Eu am varianta de 50 ml, dar sigur o voi folosi ceva timp. Nu conține parfum, conservanți, și este chiar potrivită pentru orice tip de ten.

Hidratare intensă și îngrijire pe măsură!

Și mai încântată sunt de al doilea produs, crema hidratantă pentru ten normal-uscat. Aici recunosc, m-au nimerit, sunt un pic predispusă la deshidratare. Da, nici apă nu beau foarte multă, ce-i drept, dar să nu mai spuneți la nimeni! Această cremă vine într-un ambalaj de 50 ml și este foarte potrivită pentru uzul zilnic. Doar că, un singur minus i-am găsit, nu are SPF. Drept urmare, eu o folosesc doar seara, ziua aplic ceva cu SPF 50.

Conține 15% apă termală Jonzac și asta chiar se vede prin eficacitatea pe care o are. Îmi simt pielea mai hidratată și mai ok de când o folosesc. Nu mai strânge, nu mai ține. Și se menține așa până dimineața.

Produsele Jonzac sunt extrem de hidratante și lasă în urmă o piele vizibil mai frumoasă și mai luminoasă! Îmi pare bine că le-am încercat, deja am pus ochii pe un gomaj și un gel de duș din aceeași gamă! Voi ați testat produsele Jonzac, în special apa lor termală?

17 Replies to “Apă termală pură și cosmetice cu grijă pentru ten

  1. Apa termala nu am folosit o, dar mi am cumparat o crema pentru ten normal/mixt de la ei si imi place, chiar isi face treaba, dar am o problema cu mirosul, cu el nu ma prea impac.

  2. Cred că am mai auzit despre produsele Jonzac dar nu și despre produsele acestea. Mi se par potrivite și pentru tenul meu, mi le -aș dori pentru a le încerca eficiența.
    Mulțumesc !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *