Ziua bună, oameni frumoși! Suntem pe final de aprilie (și de restricții cică, mai sunt 2 săptămâni :D), vremea e bună, natura înflorește. Da, și după 15 mai încolo, am un feeling că vom înflori și noi ceva mai mult. Nu de alta, dar statul la soare ajută! Și vom avea un motiv în plus să ne aranjăm. Mie mi-a fost destul de greu cât am stat în casă, m-am axat mai mult pe partea de îngrijire, mai puțin pe make-up. Dar de când am început munca, nici nu m-am mai despărțit de produsele mele preferate. Nu de alta, dar le-am cam dus dorul. Plus că am descoperit și brandul polonez Wibo de cosmetică decorativă și pot spune că am deja ceva favorite de aici! Produsele lor le găsiți pe site-ul Valentino Cosmetics, la prețuri extrem de bune.

Vorbim de 4 produse cu care putem crea un make-up de bază, primite în cadrul evenimentului Danube Bloggers Meet. Asta înseamnă rimel, creion de buze, gloss și ojă mată. Sunt primele mele produse Wibo, așa că aveam așteptări mari!

La partea de creion de buze și ojă nu am să vă spun prea multe lucruri. Sunt culori neutre, cred că s-au asortat foarte bine. Nu prea folosesc creion de buze, mai ales în această nuanță ușor mai închisă. Dar e foarte fain de folosit. Oja e superbă, chiar e purtabilă!

Gloss cu efect de pișcături… adică de volum

Cred că de-a lungul timpului am mai folosit un asemenea gloss, dar nu mai știu sigur. Cert e că acesta are și o culoarea plăcută, și dă și niște furnicături plăcute. Teoretic, efectul de volum e doar optic. Gloss-ul are în componență ceva de ardei iute și acesta activează vasele de sânge de la nivelul buzelor, creând impresia de volum. Oricum ar fi, arată super!

Fără culoare / ruj / gloss
Spicy Gloss

Nu este prea intens, dar da, e ușor lipicios, că așa îi stă bine oricărui gloss! Nu pișcă foarte rău, dar se simte! Acum depinde și cât de sensibili sunteți.

Mascara Boom

Ca de obicei, atunci când există un rimel prin preajmă, abia aștept să îl încerc! Cam așa a fost și cu mascara Boom de la Wibo. Are o periuță destul de mare, iar mie mi se pare că oferă mai mult alungire decât volum. Dar mă gândesc că poate se mai îngroașă în timp și e mai ok. Oricum, mie îmi place. Are tendința să încarce un pic genele la al doilea strat, dar depinde de cum mânuiești periuța.

Fără mascara

 

 

 

 

 

 

1 strat
2 straturi
Per ansamblu, părerea mea despre aceste produse de make-up de la Wibo e că sunt reușite! Și nici nu costă o avere, ceea ce e foarte important. Sunt foarte puține lucruri în care aș investi mai mulți bani, dar mascara, gloss, ojă… acestea nu se numără printre ele. Mai ales că poți găsi produse minunate și eficiente cu bani puțini. Voi ați folosit produse Wibo? Cum vi se par?

15 Replies to “Primele mele produse de make-up de la Wibo

  1. Produsele de la Wibo sunt bune, pe mine m-au mulțumit.
    Am o pudră foarte fină, îmi place f mult și oje tratament, la fel de bune.
    Mă voi uita și după produsele prezentate de tine, mulțumesc.

  2. Wu am mai folosit produse Wibo și tare mulțumită de ele am fost. Din ce ai tu mă tentează mascara și oja aceea, nuanța ei e exact pe gustul meu.

  3. Am niște oje foarte faine de la ei, dar produsele de makeup nu mi-au atras atenția în mod deosebit. Poate o să le studiez mai bine vreodată…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *