Ziua bună, oameni dragi! Azi mi-am propus să vă vorbesc despre probleme. Nu grave, dar sunt mici neajunsuri sau situații neplăcute cu care ne confruntăm zi de zi. Cum ar fi tranzitul intestinal deficitar care, bineînțeles, nu e așa pentru că așa vrea el, ci tot din cauza noastră.

După cum știți, pentru a funcționa cum trebuie, organismul are nevoie de mai multe substanțe. Pentru o digestie bună, avem nevoie de fibre. Acestea sunt un tip de carbohidrați, clasificate ca solubile sau insolubile. Fibrele ajută și la sănătatea inimii așa că, de unde le putem lua? Fibrele insolubile se găsesc în cereale integrale, varză, sfeclă, morcovi, varză de Bruxelles, conopidă, napi și coajă de mere. Fibrele solubile sunt întâlnite în tărâțe de ovăz, făină de ovăz, fasole, mazăre, tărâțe de orez, orz, citrice, căpșuni și mere. Avem nevoie de 25 grame de fibre pe zi, după spusele specialiștilor.

Ce sunt fibrele?

Fibrele sunt produse vegetariene, nu se găsesc în produsele de origine animală. Cele solubile au și rolul de a scădea colesterolul din sânge, tocmai de aceea sunt de preferat.

OptiFibre este un produs ce conține 100% fibre solubile, obținute din boabe de guar, cu efect prebiotic, care ajută la reglarea tranzitului intestinal în mod natural. E un produs 100% vegetarian, ce poate fi folosit de diferite categorii de persoane, chiar și de categorii mai problematice cum sunt femeile însărcinate sau cele care alăptează, sau copii de peste 3 ani.

OptiFibre este un produs dezvoltat de Nestle Health Science, menit să vină în ajutorul tuturor celor care au probleme digestive. Dacă te-ai confruntat cu scaune dese, constipație, balonare sau flatulență, acest produs poate fi soluția potrivită pentru tine. Se administrează începând cu o măsură pe zi și ajungând până la 3 măsuri pe zi, în funcție de necesitățile fiecăruia. OptiFibre se amestecă în lichide sau alimente moi, calde sau reci, neafectând gustul sau mirosul acestora. Probabil ăsta e lucrul cel mai îmbucurător – lipsa unui gust medicamentos sau neplăcut.

Aportul de fibre poate fi observat după 2-3 zile de consum, iar pentru o digestie susținută, fibrele trebuie administrate constant, timp de cel puțin 3 săptămâni. Consider că este un efort minim pentru a ne regla tranzitul și pentru a scăpa de neplăcerile zilnice. Voi ce spuneți, v-ați confruntat cu probleme de genul acesta?

20 Replies to “Aportul zilnic de fibre – mai ușor de obținut

  1. Nu am incercat acest produs pana acum pentru ca din fericire eu nu am astfel de probleme! Stiu ca este foarte recomandat de medici si farmacisti

  2. Alimentația joacă un rol foarte important pentru organism. De aceea este necesar consumul de fibre iar dacă nu reușim să avem o alimentație echilibrată, din varii motive, atunci avem nevoie de ajutorul Optifibre.

  3. Mie mi-ar fi de mare folos acest produs deoarece chiar am probleme cu tranzitul intestinal, este mai lent decat in cazul altor persoane. L-am mai reglat prin consumul de cereale integrale, dar la un moment dat te mai si saturi de ele…

  4. Destul de neplacuta , constipatia. Sunt perioade cand apelez la fibre si ma bucur ca Nestle a adus pe piata asa ceva.Mai schimbam si noi reteta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *