Ziua bună, oameni faini! Acasă înseamnă mai mult decât 4 pereți și un acoperiș deasupra capului. Bineînțeles, asta e esențialul și trebuie să fim recunoscători că avem o casă unde să locuim. Dincolo de funcționalitate, ne dorim ca acasă să fie un loc minunat, care să ne reprezinte. Tocmai de aceea, la Poster Store găsim artă de inspirație scandinavă care să ne ajute la decorarea locuinței. Fie că vorbim de casă sau de apartament, de un loc mai mic sau mai spațios, depinde de noi cum îl decorăm. Iar una din cele mai ușoare metode de a schimba încăperea este de a apela la postere diverse. Săptămâna asta am primit și eu un colet de la ei și azi am reușit să le asamblez. Nu e greu deloc, ba din contră, totul e ușor și sigur. Eu am ales mai multe postere Fashion, însă tu te poți raporta la stilul personal.

Este foarte ușor să schimbi aspectul casei dacă ai pereții albi și pui câteva tablouri. La Poster Store găsești o varietate de postere și rame de inspirație scandinavă, la prețuri accesibile și din diverse categorii. Ce mi-a plăcut tare mult pe site-ul lor e că poți alege categoria din care vrei să facă parte aceste afișe și te poți concentra pe o anume temă – natură, alb-negru, animale, fashion, citate, vintage etc. În fiecare marți ai colecție nouă, astfel că niciodată nu rămâi în pană de inspirație. Aceste afișe le găsești în diverse dimensiuni, la fel și ramele. Iar ramele le poți asorta după mobila din cameră sau pur și simplu, după cum vrei tu. Ai rame din metal, din lemn, albe, din lemn de stejar, de nuc, arămii, aurii sau argintii.

Postere făcute cu dragoste pentru natură

Apreciez sustenabilitatea acestui proiect. Adică faptul că hârtia este reciclată, ecologică, certificată de FSC – Forest Stewardship Council, Nordic Swan Ecolabel și International environment guidelines ISO 1400. Este produsă la Stockholm, iar lemnul din care sunt făcute posterele sunt din păduri gestionate responsabil, care îndeplinesc cele mai înalte standarde sociale.

Ramele vin cu sticlă acrilică, mult mai ușoară decât cea obișnuită. Tocmai de aici și rezistența ei. Așa că nu mi-aș face griji în cazul unor accidente, pentru că am observat cât de fermă este. Această sticlă are o peliculă aplicată pentru protecție, ceea ce mi se pare o dovadă de respect și profesionalism.

Eu mi-am luat tablouri pentru dormitor, sufragerie și bucătărie. Mi-a fost extrem de greu să aleg doar câteva, dat fiind faptul că sunt modele unice, demne de galerii de artă! Sper ca în curând să și renovăm, să mai schimbăm una-alta, și să arate și mai bine! Aceste decorațiuni interioare schimbă complet camera, îi dau un aer mult mai șic. Și nici nu vorbim de investiții majore. Stil cu bani puțini!

Am pentru voi și un cod de reducere – paginidezisinoapte35 – care vă oferă o reducere de 35% la toate posterele (cu excepția posterelor din categoria Selection). Nu se poate combina cu alte promoții și nu este valabil pentru rame. Este valabil până în 9 august, așa că faceți liste și vedeți care e posterul vostru preferat și ce se potrivește în colțul vostru.

Atunci când simți că lipsește ceva din casă, aruncă o privire la Poster Store. Din gama lor variată de postere, sunt sigură că o să găsești ceva care să completeze acel spațiu gol. Poți deveni și tu expert în design interior asortând modele din categoriile preferate! Tu ai postere de genul în casă? Cum ți se par alegerile mele?

7 Replies to “Artă și design interior cu tablouri de la PosterStore

  1. Ce mult îmi plac cele roz pudrat, sunt atât de feminine și elegante! Sunt deosebite aceste postere și de buna calitate!

  2. Această vară i-am promis soțului că mă ocup de partea de tablouri pentru living și dormitor și tare mă bucur că am aflat de la tine de unde pot să comand

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *