Ziua bună, oameni frumoși! Sunt sigură că cunoașteți compania Avon și ați folosit până acum cel puțin un produs de la ei. Fie că e vorba de geluri de duș, de make-up, parfumuri sau produse de îngrijire, toți am luat contact cu acest brand. Little Black Dress sau mascara Supershock sunt bestselleruri, produse de top pe care le iubim. Dar și alte game vin puternic din urmă. Cum ar fi mark. , gama de make-up. Ultima lor apariție este paleta de make-up Treasure Pearlesque, pe care am testat-o în ultima campanie BuzzStore.

Paleta pentru ochi și față vine cu o gamă de culori potrivite atât pentru un make-up de zi, cât și pentru unul de seară. Să nu uităm de iluminator, care este și el foarte important. Culorile se învârt cam în aceleași nuanțe, fie că vorbim de cele mate sau de cele sclipicioase – maro deschis-roșu-cărămiziu-turcoaz. Vă las jos swatch-uri cu fiecare din ele.

Make-up de zi vs make-up de seară

Provocarea a fost să conturăm un machiaj pentru orice moment al zilei / serii, folosind nuanțele din paleta Pearlesque. Astfel că pentru make-up-ul de zi am folosit nuanțele mate de roșcat-brun, iar pentru machiajul de seară, am combinat rozul puternic cu turcoazul și am adăugat și alte produse Avon.

Make-up de zi natural + ruj PowerStay Super Light – nuanța Power Up PinkMake-up de seară colorat + mascara Unlimited + creion de ochi Avon True Colour Aqua Sparkle

Paleta este compactă, ușor de transportat și cu un ambalaj pe măsură, ce te inspiră. Mi se pare o cantitate suficientă de farduri, sper să reușesc eu să termin vreunul din ele. Adevărul e că palete mai am, dar niciodată nu-s destule! Să nu uităm de oglinda mare, care te ajută în orice situație să retușezi machiajul.

Culorile sunt intense, în principiu, în afara celor mate și mai deschise. Cele mai închise nuanțe sunt ok. Sau cele sclipicioase. La cele deschise mai trebuie insistat. Curg puțin dacă nu sunt fixate pe o bază de machiaj. De fapt, altfel nici nu recomand niciun fel de fard de pleoape. Baza este mult mai ok, susține mai bine și intensifică. Per ansamblu, mi se pare o paletă foarte ok, chiar dacă un pic cam scumpă.

Avon Treasure Pearlesque e o alegere bună pentru a compacta culorile utile pentru machiaje colorate de toată ziua. Culori faine, mate sau sclipicioase, după preferințe, e ușor de transportat, nu îți mai trebuie decât o pensulă și ești gata de colorat! Vouă vă place această paletă?

One Reply to “Avon Pearlesque by Mark – paleta ideală”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *