Ziua bună tuturor! Social media a vuit duminică în Moldova. Asta pentru că ne-am întâlnit 13 fete cucuiete cam din toate colțurile țării, aș spune. Bine, nu chiar de peste tot, dar la Iași am fost prezențe din Iași, Brăila, Bacău, Botoșani, Fălticeni, Roman și chiar Cluj! M-am bucurat să revăd fete pe care le cunoșteam, dar și să fac cunoștință cu altele. Duminică a fost zi de condus, însă nu îmi pare rău deloc! Ba chiar mă bucur și le mulțumesc Cătălinei de la Porția de Citit și Adrianei de la Totdespre.ro pentru munca depusă și pentru faptul că ne-au primit și pe noi în comunitatea Bloggerițe la Castel!Am plecat dis de dimineață, așa că am ajuns pe la 11:30, la timp ca să ne tragem sufletul. Evenimentul a avut loc La Castel, un restaurant tare fain aflat în afara Iașiului, cu oră de începere 12:30. Toată lumea a fost uimită și bucuroasă de toate surprizele pe care ni le-au pregătit fetele împreună cu sponsorii.

Cine au fost complicii care ne-au pregătit surprizele?

Asta mă aduce la momentul de a vă enumera pe toți cei care au fost alături de noi în acest eveniment: Accesories by Ioana Fodor, Recipiente cosmetice, Editura Casa, PR Avenue, Editura All, Libris, Mondelez România, Faunus Plant, Triodeluxe, Biosunline, Grande Natura (Hygenium, Grande Dolceria, Lolliboni, Cracky, Grande Gloria Production, Senzate, Grande Natura, Experto Forte), Dacia Plant, Asevi, Nala, Arome și esențe, Bookzone, Organic Shop, Editura Trei, Pandora M, Sanovita, Mixit, Editura Corint, Oriflame, Vinuri de colecție, Farmasi, Librăria Donaris, Librex, Editura Niculescu, Salon Illusion, Cofetăria Palibo, Allurene, Poieni, Grand Papa și Flormar. O listă fooooarte lungă și diversă!

A fost voie bună, am vorbit, ne-am cunoscut, ne-am bucurat de mâncarea faină de la restaurant și de limonada răcoritoare. Când am ajuns în Iași, ploua, însă a venit repede căldura. În schimb, noi am plecat cu ploaia, când am ajuns seara la Brăila, ploua și la noi. Drumul este lung, însă atunci când am știut că merg la voie bună, am mers cu inima deschisă! A fost minunat. Mulțumim, fetelor, încă o dată, că v-ați ocupat atât de bine de organizare! Mulțumesc, fetelor, că mi-ați dat ocazia să vă cunosc sau să vă revăd! Mi-a părut bine că am fost prezentă și sper să ne revedem.

Noroc că drumul a fost liber, am ajuns repede acasă și am făcut recensământul tuturor produselor. O să fie surprize și pentru voi! Abia aștept să încerc tot ce am primit, să citesc toate cărțile și să mă bucur de toate dulciurile! A fost minunat. Evenimentul Bloggerițe la Castel chiar a avut succes. Mi-a adus aminte de munca din spate, dar și de bucuria fiecăruia. Să ne revedem cu bine!

9 Replies to “Bloggerițe La Castel – întâlnire cu fete faine

  1. Ma bucur sa vad ca ai putut participa la un eveniment asa frumos, cu voie buna si bunatati! Wow, cate produse noi ai primit. Sper sa iti placa toate!

  2. Îmi doresc de ceva timp să particip la aceste evenimente, mai ales că o știu pe Cătălina. Anul acesta eram la un pas, dar data evenimentului a coincis cu nunta copiilor. Mă bucur tare mult pentru voi și sper să se alinieze planetele astfel încât să fiu și eu alături de voi la un eveniment viitor.
    Felicitări tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *