Ziua bună, oameni dragi! Azi vreau să vă povestesc câte ceva despre conceptul BuzzBox, adică o cutie plină cu produse în fiecare sezon, instaurată de cei de la BuzzStore. Mi s-a părut interesantă ideea, conținutul a fost ok și clar peste cei 30-40 lei cât dai pe cutie. Mecanismul a fost următorul – faci un abonament BuzzBox pe tot anul, primești o cutie BuzzBox de iarnă dacă te numeri în primii 100 la varianta Selection sau primii 50 la varianta Deluxe. Când m-am trezit și eu, după o zi sau două de când se dăduse drumul înscrierilor, nu mai era decât varianta Standard. Și bineînțeles, fără cutia cadou. Însă Mr. mi-a făcut o surpriză și a prins abonament BuzzBox Selection cu cutia de iarnă cadou. Abonamentul acesta a fost 120 lei, iar cel Deluxe 160 lei, reieșind un preț de 30, respectiv 40 lei pe cutie.

Ce găsim în cutia de iarnă 2019?

Din ce am observat, varianta cu abonamentul Standard mai este încă pe stoc, așa că dacă vreți să comandați, o puteți face de aici. Cutia standard conține minim 6-7 produse de îngrijire, frumusețe, wellness sau gadgeturi cu valoare minimă de 100 lei. BuzzBox-ul de iarnă a conținut 4 produse de beauty și 4 produse de wellness, aș putea spune. Cele 4 produse care s-au evaporat imediat au fost produsele dietetice – batoane Gerlinea, biscuiți Gerble și napolitane cu ciocolată albă Sarialis. Chiar au fost super bune, știam deja de Gerlinea și de Gerble, am mai folosit produsele lor.

Produse de beauty – noutăți pentru mine

Am auzit până acum de cosmeticele Plant Line, dar nu le-am folosit. Din ce am înțeles, sunt venite de peste Prut. Nu îmi aduc aminte să fi luat ceva de la ei când am fost în Chișinău, așa că au fost binevenite. E adevărat, nici nu le-am folosit intens până acum, doar cât să îmi fac o idee. În cutie am găsit o apă micelară cu extract de trandafir, potrivită pentru toate tipurile de ten, în varianta travel-size, plus o cremă hidratantă pentru ten normal și mixt.

Apa micelară e ok, curăță bine și chiar merge să o iei cu tine când pleci, fiind de dimensiuni reduse. La fel pot spune și de crema pentru ten. Nu face minuni, e destul de light, dar hidratează bine. Totuși, pe parte de riduri, fermitate sau alte probleme, nu o recomand.

De ce m-am bucurat cel mai mult au fost produsele Dove. Aici am avut parte de un șampon uscat și o spumă de duș. Spuma este de-a dreptul minunată, are o textură tare faină și lasă un miros plăcut, subtil. Șamponul uscat e chiar ok, face treabă pentru cel puțin o jumătate de zi. Eu îl folosesc ocazional, îl aplic la prânz și până seara stau liniștită.

Ca un calcul, această cutie am primit-o gratis la achiziția abonamentului, dar hai să vedem cam care e raportul prețului. Ea costa în mod normal 30 lei. Produsele din interior au următoarele valori:

– Dove șampon uscat – aprox 23 lei

– Dove spumă de duș – aprox 20 lei

– cremă Plant Line – aprox 9 lei

– apă micelară Plant Line – aprox 7 lei

-batoane Gerlinea – aprox 8 lei

-napolitane Sarialis – aprox 15 lei

-biscuiții Gerble – aprox 5 lei

-biscuiți Gerble cu smochine – aprox 15 lei

Avem un total de aprox 103 lei. Ceea ce, raportat la 30 lei cât costă cutia, mi se pare foarte bine! Mai ales pentru cine a primit-o și gratis. Acest conceput de BuzzBox Selection mi se pare o idee bună și o variantă accesibilă de a face cunoștință cu cât mai multe branduri și produse! Următoarea cutie e în luna martie și abia aștept să o primesc. Sunt foarte curioasă ce va conține. Vouă vă place genul acesta de cutii, cu produse surpriză?

13 Replies to “BUZZBox Selection Iarnă 2019/2020 – yay or nay?

  1. imi plac promotiile de genul asta,doar ca de data asta produsele nu m-au atras asa tare. Sper sa mai vine cu selectii mai potrivite nevoilor mele.

  2. Da, ai dreptate, pare o idee bună a celor de la BuzzStore. Nu știam de ea, dar este binevenită.
    Întotdeauna la îndemână, o astfel de cutie ne poate fi de folos.
    Mulțumesc pentru recomandare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *