Ziua bună, oameni faini. Despre cutiile BuzzBox am mai vorbit, v-am ținut la curent la fiecare apariție cu ce produse minunate am descoperit. Conceptul de beauty box este foarte apreciat atât în țară, dar mai ales în afară. Acolo chiar sunt sute de cutii la care îți poți face abonament lunar și le primești la ușă. Și nu vorbim aici doar de cutii de frumusețe, ci pe o mulțime de teme! Am găsit cutii cu produse coreene, dulciuri coreene, cutii wellness, cu indicii pentru mistere, și încă mai câte! Cei de la BuzzStore s-au gândit încă din iarna trecută să facă și ei ceva de genul, doar că aceste cutii sunt trimestriale. Dar au în componență produse de beauty, de casă, dar și ceva dulce. Fiecare cutie vine la începutul unui nou anotimp, astfel că ne bucurăm de venirea lui.

Varianta de abonament – mult mai avantajoasă, dar cu stoc mic

Așa cum știți, în iarnă, Mr. a făcut abonament la BuzzBox Selection. La momentul acela, fiecare cutie reieșea din pachet la vreo 30-40 lei. În momentul de față, când comanzi cutia (dacă o prinzi), e la 50 lei. Păcat că stocurile se epuizează extrem de repede, eu zic că merită din plin și valoarea depășește cu mult prețul. Și luna asta, în ediția de toamnă, BuzzBox-ul conține și beauty, și casă, și dulce, și de slăbit! e o cutie pe gustul meu, exact așa cum trebuie. Eu sunt încântată de ea!

De la Gliss avem șamponul și balsamul leave-in din gama Split Ends. Șamponul e cam 15 lei, balsamul 20. Promit protecție mai mare pentru vârfurile deteriorate. Acum am un șampon de la Gerovital, încă unul de la Tresseme desfăcut, nu știu când voi ajunge să le folosesc și pe acestea. Dar sper să le folosesc, să pot să vă transmit părerea mea.

M-am îndulcit de nu am mai putut! În cutie am găsit câte 3 batoane Fitness Miere și Migdale, Crunghy Caramel și Nesquik Maxi Choco. Fiecare e cam 1,3 lei. Ori 9, ajungem cam la 12 lei. După atâta dulce, să o dăm și pe diete :)) Batoanele Gerlinea le-am mai folosit și tot zic că o să mai iau, ca să mă mai echilibrez un pic, însă… Și acestea sunt vreo 8 lei. Biscuiții de la Gerble îi cunosc, la fel ca multe alte produse de-ale lor. Și mă încântă maxim! Preț – 5 lei.

Produsele pentru casă nu le-am mai fotografiat separat, dar le vedeți în prima poză. Un odorizant WC în ediție nouă de la Bref – cu miros de magnolie, un balsam Silan de 900 ml, o cutie de 11 capsule Persil, 3 șervețele Colour Catcher și o mostră de balsam Silan, dar altă aromă – Cool Fresh.

Odorizantul e cam 7 lei, balsamul 12 lei, capsulele cam 20 lei, șervețele cam 3 lei, iar mostra nici nu o mai pun. Doar vă zic că este foarte mișto această aromă – Cool Fresh, miroase genial!

Și acum… să tragem linie!
  • produse de beauty – 35 lei
  • produse pentru casă – 32 lei
  • dulciuri – 25 lei.
Total – 92 lei. Pentru o cutie ce costă 50. Și la abonament și mai puțin. Deci da, zic că merită și ediția de toamnă! Ba chiar pot spune că dau de niște produse pe care poate în mod normal nu le-aș folosi. Așa că descopăr destul de multe chestii anul acesta! Sunt curioasă ce aduce și cutia de iarnă. Voi ați reușit să prindeți vreo cutie BuzzBox? Eu aș vrea să continue și la anul….

15 Replies to “BuzzBox Selection – Ediția de toamnă 2020

  1. sunt printre putinele la care nu a prins ideea asta a celor de la BuzzStore, Pur si simplu, nu imi place ideea de a le da eu bani, chit ca mai putini, pentru a-si promova ei produse.

    1. pai ideea nu e sa le promovezi produsele. asta fac eu, de placere 😀 dar ei nu impun asta. tu iei cutia si atat. nu esti obligat la nimic

  2. Eu nici de data aceasta nu am apucat cutia. Cel mai sigur o sa-mi fac abonament ca fiu sigura data viitoare. Of, ce de bunatati pe acolo.
    Si produsele pentru casa si cele de frumusete sunt tentante. Odorizantul de toaleta este genial. Doar asa folosesc de ceva vreme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *