Deși nu pare, sezonul rece se apropie. Meteorologii dau previziuni destul de ambigue, cică după tot sezonul ăsta călduros, vine unul friguros de ne ține în casă mai ceva ca starea de urgență! Să îi credem, să nu? Nici nu știu ce să zic. Dar un lucru e sigur – toamna e anotimpul meu preferat. Nu o să ratez plimbările lungi, printre frunzele colorate, în ambientul răcoros. Pur și simplu, toamna mă simt cel mai bine. Nu e nici cald, nici frig, plouă rar, iar atmosfera e mai liniștită. Poate și pentru că lumea se pregătește de hibernare 😀 Și pentru că nu mai merge să ies afară în tricou, dar nici cu șuba de iarnă, am nevoie de câteva modele noi de fashion coats. Nu de alta, dar din anii trecuți nu prea mai am mare lucru, iar pe site-ul Prestarrs am găsit multe modele superbe!

Acest palton îmi place pentru stilul casual în care se încadrează. Și culoarea e frumoasă, dar dacă nu vă place albastru, să știți că găsiți chiar și pe roșu sau galben. E destul de simpluț, dar îmi place că are glugă. Ăsta e un must-have pentru mine, decât să am vreo pălărioară sau ceva, prefer gluga.

Pentru iubitoarele de pisici, am găsit acest model foarte simpatic, atât pe alb, cât și pe negru. e simplu, lejer, cu glugă, și are câteva pisici imprimate în partea de jos. E foarte simpatic, pe mine m-a cucerit!

Palton sau cardigan? Depinde de temperatura de afară!

Dacă nu știi ce să iei pe deasupra, zic să te uiți bine afară și la termometru. Cu cât temperatura e mai mare, cu atât ai nevoie de ceva mai subțire. Așa că alege women’s cardigans de la Prestarrs, cu model interesant, dar în ton cu ținuta. Nu alege ceva prea elegant dacă ținuta ta e casual sau viceversa. Dacă afară ne paște frigul… ia repede un palton!

Am tot văzut genul acesta de cardigan vara asta, mi se pare foarte drăguț și se pretează atât rochițelor, cât și ținutelor cu pantaloni. Este ușor transparent, deci destul de subțire. Imprimeul floral mi se pare extrem de feminin.

Îmi place că modelele tradiționale revin la loc de cinste. Astfel, chiar dacă vorbim de site=uri chinezești, țin să vă zic că genul acesta de cardigane, tip ilice, e la mare căutare. Din lână, mohair sau alte texturi împletite, cu diverse motive, flori sau modele geometrice, sunt călduroase și foarte chic.

Toamna se schimbă garderoba! Și în magazinul online Prestarrs găsești foarte multe modele de hăinuțe pentru orice ocazie. Pregătește-te pentru sezonul rece încă de pe acum. Ce spuneți de alegerile mele?

One Reply to “Recomandări pentru sezonul rece de la Prestarrs”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *