Mai sunt cam două săptămâni până la Paște și cred că toți ar trebui să ne pregătim din timp cadourile. Fie că vorbim de partea corporate sau de cea familială. Cei de la Debonaire s-au gândit anul acesta în contextul ”crizei” în care ne aflăm, să pună la dispoziție și persoanelor fizice posibilitatea de a face un cadou de tip corporate. Sigur ați văzut și voi coșurile acelea cadou pe care le trimit angajatorii. De data asta, și voi puteți face un coș irezistibil, cu produsele preferate.

Să vorbim despre angajați. Poate pentru angajatori ar părea o cheltuială în plus. Dar eu vă spun că angajaților le-ar face mare plăcere să știe că vă gândiți la ei. Că le apreciați munca. Departamente de HR și Marketing, uniți-vă! Știu că majoritatea trimit cadouri partenerilor. De ce nu ne considerați și pe noi partenerii voștri? Dacă nu am fi noi, nu ați vinde, oamenii nu ar veni înapoi, marfa nu ar fi așezată, lucrurile nu ar fi bine făcute! Și noi merităm produse gourmet de cea mai bună calitate. După cum vedeți, pe ale mele deja a pus Aki labele….

Dulciuri de cea mai bună calitate pentru toată lumea

Noi am primit un con cu migdale caramelizate, o cutie de trufe de primăvară, biscuiți cu caramel, rulouri cu cremă de ciocolată și o Colomba cu cremă de portocale. Cel mai mult ne-am bucurat de trufe și de migdale, recunosc. Dar nici produsele de patiserie nu au fost lăsate deoparte, ci au fost savurate alături de o cafea bună. Produse proaspete, de care clar nu am mai gustat până acum!

 Pe pagina de Facebook a celor de la Debonaire găsești mai multe idei, dacă ești în pană. Nu uita și de Instagram! Produsele lor sunt de-a dreptul delicioase și poți face sărbătorile mai frumoase tuturor celor dragi prin a le demonstra că te gândești la ei. Chiar și în contextul distanțierii sociale.

Pentru cadouri deosebite apelați la Debonaire și profitați că sunteți persoane fizice. E un cadou frumos pe care ni-l fac în prag de sărbători pascale!

16 Replies to “Cadouri dulci pentru o perioadă mai neobișnuită

  1. Hai ca dupa ce vor citit articolul acesta, sigur vor lua masuri cei din corporatii hr si marketing. Ma bucur ca te-ai delectat cu produse gourmet. Am avut si eu un astfel de pachet cadou pe care l-am data gaTa in doua zile 😀

  2. Ochii mi-au fost doar la migdalele caramelizate! ❤ in alta ordine de idei, nu îmi vine să cred ca mai e asa putin pana la Paste!

  3. Delicios arata toate, cel mai tare ma tentează biscuiții! Dar nici restul nu sunt mai prejos, toate produsele au un aspect super bun și pariez ca și gustul este la fel

  4. Super! Și ce bine arata! Ma bucur sa găsesc încă un site cu cadouri, în felul asta ma asigur sa toți cei dragi vor primi cadouri pe gustul lor!

  5. Sunt absolut delicioase toate aceste dulciu. Cum sa te abtii de la dulce cand vezi atatea minunatii si cand le gusti iti dai seama ca sunt mult mai delicioase decat ti-ai fi putut inchipui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *