Ziua bună, oameni frumoși! Am atât de multe lucruri să vă spun încât nici nu mai știu cu ce să încep! Suntem într-o perioadă complicată și toată lumea spune că trebuie să ne spălăm pe mâini. Serios… dar până acum nu o făceam? Nu prea înțeleg asta… Eu cred că sănătatea și frumusețea vin la pachet cu o bună igienă personală, așa că aceste recomandări sunt un pic inutile. Cel puțin pentru o parte din populație, care știe exact ce are de făcut. Pe lângă igiena mâinilor și spălatul des, vă reamintesc să aveți grijă să aveți o igienă orală ca la carte. Nu de alta, dar țin să vă amintesc că nu sunt deschise cabinetele stomatologice în această perioadă! În plus, e ceva normal, logic, de care trebuie să țineți cont în orice perioadă!

Totuși, în lumina ultimelor evenimente țin să vă anunț că pe Notino a apărut secțiunea Drogherie. Aici găsiți o mulțime de produse de igienă corporală, dentară, intimă, dar și de curățenie. Nu uitați să vă încântați simțurile și cu un parfum nou, de exemplu Escada Flor del Sol, pe care chiar mă gândeam să îl achiziționez și eu.

Geluri de duș recomandate

În ceea ce privește gelurile de duș, în baie am în momentul de față Ziaja pentru copii cu aromă de Cola. Nu mă așteptam să fie atât de dulce și așa de mâncabil. Nu, asta nu înseamnă că vă îndemn să îl gustați, deși așa ați fi tentați! Urmează setul Dermacol Winter Dream, care miroase dulce, a bomboane, și mi-a atras atenția și prin ambalajul vesel. Că tot vorbim de Dermacol, a ajuns unul din brandurile mele preferate în ceea ce privește igiena, iar săptămâna asta aveți reducere 25% la produsele lor prin aplicarea codului drm25ro în coș. Ultimul, dar nu cel din urmă, e un produs Love Beauty and Planet, recent descoperit. E un produs vegan ce face parte dintr-o gamă prietenoasă cu planeta.

Fie că vorbim de perioada actuală, fie că vorbim de viața de zi cu zi, igiena e importantă. Doar așa putem preveni multe din boli sau din infecții. Așa ținem la distanță virusurile și bacteriile. Recomandarea mea e să aveți grijă de voi zilnic, nu doar acum! Rămâneți sănătoși pentru voi și pentru cei dragi!

19 Replies to “Frumusețea și sănătatea încep cu igiena personală!

  1. Tin mult atat la igiena oral dar si la cea corporala. mi-ar placea sa incerc mult produsele pentru corp, mai ales acela cu Cola 🙂 nu am folosit niciunu dintre ele pana acum.

  2. igiena orala corecta poate chiar sa ne apere de virus, asa zicea o doamna doctor la TV. Apa de gura trebuie facut si putina gargara cu ea, din spusele ei. Eu folosesc tot Elmex, dar gama portocalie, anticarii, si am adaugat in ea putin ulei de cuisoare.

  3. Si eu ma impac cel mai bine cu pasta de dinti de la Colgate doar ca varianta gel. Incerc sa am o igiena cat mai corecta si folosesc diverse produse pentru o igiena cat mai buna

  4. Sunt foarte atentă la igiena orală, mai ales pentru că de un an jumătate am și aparat dentar. Sunt foarte atentă și la produsele pe care le folosesc, dar și la periuța dentară pe care o aleg!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *