Ziua bună tuturor! Astăzi vorbim despre cum putem să susținem cauzele sociale fără a neglija și bunăstarea noastră. Cei de la Avon au o nouă campanie faină alături de BuzzStore prin care ne propun să fim și frumoase, dar să și ajutăm în același timp. Și ce poate fi mai frumos de atât? Cred că am mai spus asta, dar totuși repet. Să fim buni tot timpul anului, nu doar în perioada sărbătorilor. De Paște și în decembrie parcă toți o iau razna și propun această milostenie și bunătate, însă bine trebuie să facem pe tot parcursul anului. Cel puțin să încercăm. Dar orice faptă bună contează și se contorizează undeva. Campaniile sociale sunt numeroase, iar cei de la Avon s-au implicat mereu în cauze nobile, donând veniturile obținute în urma vânzării anumitor materiale. Ceea ce se întâmplă și de data asta.

De Crăcin, toți oferim cadouri, fie că sunt mai consistente sau simbolice. Dar alături de ele întotdeauna e musai să existe și o felicitare. Iar această felicitare e furnizată de Avon. În ton cu sărbătoarea, te îndemnăm să o adaugi în coș la comanda ta, pentru că toate veniturile obținute din vânzarea ei se duce la Asociația M.A.M.E., care oferă sprijin femeilor diagnosticate cu cancer de sân. E o problemă reală în România, unde încă foarte multe femei suferă din cauza nediagnosticării la timp.

Ce mai iei pe lângă felicitare?

Clar și un cadou, fie el cât de mic. Îți sugerez ca pentru o doamnă să încerci produsele de machiaj Power Stay. Deja sunt la al doilea fard de pleoape de tip baton și pot spune că rezistă mai bine decât se laudă! Nuanța Stylish Brown e un maro foarte plăcut, numai bun pentru orice sezon. Dar mai ales toamna prefer astfel de nuanțe, tocmai pentru că și decorul o impune. Să nu uităm de formula cremoasă și de rezistența de până la 16 ore. Confirm! De dimineață până seara și nu se clintește de la ochi. Și l-am folosit ca fard de pleoape, dar și ca dermatograf.

Pe lângă un fard de genul, alege și un ruj lichid ultra-rezistent. Eu am nuanța Kiss&Tell și e un roșu nu foarte aprins, care se potrivește perfect anotimpului. E ceva mai cuminte, se aplică ușor și rezistă ore în șir. Se demachiază destul de greu, recomand un bifazic, cu apa micelară e chin curat! Vă las și o poză cu make-up-ul simplu realizat, fard, tuș, mascara și ruj.

Haideți să fim buni și frumoși în permanență! E nevoie de puțin pentru ca aceste campanii sociale să își atingă scopul. Punând toți mână de la mână, clar iese ceva! Iar când secretul stă într-o felicitare sau într-o pereche de cercei, de ce să nu o faci? Câștigi frumusețe, atât fizică, cât și morală. Voi ați folosit produsele Power Stay? Cum vi se par produsele de make-up de la Avon?

11 Replies to “Susține campaniile sociale prin gesturi simple!

  1. Au trecut cativa ani buni de cand am folosit produse Avon de machiaj…in liceu le foloseam pentru ca eram reprezentant si imi cumparam mereu.

  2. Ce campanie frumoasa au cei de la Avon împreună cu BuzzStore. Este important sa fim buni tot timpul anului si sa oferim ajutor mereu, indiferent de ocazie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *