Ziua bună, oameni faini! În sfârșit a ajuns la mine prima comandă Femme Luxe după cel puțin 3 luni. Ultimele două comenzi au fost expediate prin poștă de către ei. Mare greșeală! Am reușit să le urmăresc până la vama noastră, apoi gata, s-au pierdut. Nu înțeleg ce se întâmplă cu aceste colete și de ce vama noastră este atât de greoaie. Stau și mă întreb, dacă comanda era achitată și nu ajungea la mine, ce se întâmpla? Oare ei nu se gândesc la asta? Sincer, Poșta Română sucks și de asta mă gândesc că întotdeauna e mai bine să plătești curierul, că măcar coletul ajunge la destinație. De data asta, însă (a 3a!), coletul a plecat de la ei prin GLS și a ajuns cam după maxim 2 săptămâni. În sfârșit! Nu de alta, dar erau multe chestii pe care mi le doream.

De data asta au ajuns toate cele 4 piese pe care le-am comandat, și repede, și tot, a fost o premieră anul ăsta! De 3 din ele sunt foarte încântată, de una mai puțin, dar vă arăt imediat ce și cum.

Women’s loungewear sets

O să încep cu acest superb set pe cărămiziu, o nuanță foarte drăguță. Setul este de purtat în casă, eu una nu aș ieși cu el nici la magazin, că nu e cazul. Vorbim de un set din 3 piese, pantalon, crop top și un cardigan. Tricotate, ușurele, subțirele, dar faine rău! Cred că e un set de casă fantastic, merge și oferit cadou. Nu de alta, dar e elastic, lejer, deci e greu de greșit mărimea. Adică eu am luat M și e ce trebuie! Îmi place maxim!

Pulover nuanța Teal

A doua hăinuță este puloverul despicat pe laterale în nuanța Teal. Pe site apare un verde decolorat, spre kaki, dar el este un verde-albastru superb, aprins. Ce mă bucur că nu a bătut nuanța de pe site cu cea reală! E mult mai fain în realitate. Am mai avut un pulover de genul, doar că pe bej/crem, dar acesta e infinit mai frumos! Nu e foarte gros, tocmai de asta și cred că îl voi purta. În general, evit lucrurile prea groase, sunt călduroasă de fel și transpir în ele. Dar acesta e numai bun! Cu o pereche de Ripped jeans for women e fix ce trebuie, o ținută lejeră de zi cu zi!

Vestă cu două fețe

Inițial mi s-a părut că vesta asta e prea scurtă, apoi m-am îndrăgostit de ea! E super bună, călduroasă, iar faptul că are două fețe e un mare plus! Ce îi lipsește? O glugă. Era fix ideală. Dar e ok și așa, eu port fesuri și mă ajută mult.

Rochie neagră cu glugă

Oarecum merge încadrată la categoria Little black dress, deși e genul sport. E piesa care mi-a plăcut cel mai puțin și pe care clar nu o s-o păstrez. De ce? Pentru că e destul de subțirică și nu are formă. Asta mi-a displăcut. În rest, e chiar mișto, e ușoară, moale, are glugă și șnur reglabil în partea de jos. Ceea ce e chiar ok, merge purtată cu bocanci sau ceva de genul. Doar că faptul că nu are talia marcată parcă nu îmi place. În rest, e chiar ok. Și sunt sigură că există persoane ce poartă modelul ăsta.

Sper ca următoarea comandă să vină tot prin curier, că altfel… ajunge peste 2 ani! Cred că toți retailerii din afară ar trebui să scoată poșta de pe listă coletele ajung mai greu de la vamă până la noi decât de pe orice continent în România. Ce să faci… sistemul este unul ciudat. Una peste alta, mă bucur că a ajuns comanda și chiar sunt încântată de ce am luat. Sper ca și următoarea comandă să fie la fel de prosperă! Vouă ce vă place cel mai mult din toată comanda?

11 Replies to “Femme Luxe – hăinuțe de toamnă/iarnă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *