Ziua bună, oameni faini! Luna iubirii poate fi un bun prilej să dăruiești, însă asta nu ar trebui să se rezume la câteva ocazii de pe parcursul unui an. Cred că fiecare zi poate fi un motiv pentru a-i surprinde pe cei dragi cu ceva cât de mic. Indiferent de suma cheltuită, cred că oamenii de lângă noi ar aprecia orice ar primi pentru că ar ști că a fost ales din inimă. Și atunci când descoperi ceva fain, parcă ai vrea să spui și celorlalți. Cam așa s-a întâmplat cu mine când, căutând ceva pentru cadou, am găsit niște oameni devotați și am ajuns să îmi fac mie însăși un cadou frumos. Două, de fapt! Cu Maravi a fost dragoste la prima vedere, la prima sclipire de monitor. În momentul în care am văzut ideile lor, am zis că mi se potrivesc mânușă.

Ambalarea mi s-a părut efectiv minunată! Cu sforicică, produsele fiind ambalate individual, în cutii mici, cu folie cu bule pentru a atenua șocurile de la transport, și cu o etichetă scrisă de mână. Și da, trebuie să menționez și sigiliul de ceară Maravi, care mi s-a părut genial! Detaliile fac diferența, de data asta pot spune că e adevărat! Eu am comandat două cănuțe și ambele au ajuns în perfectă stare.

Căni personalizate cu cine vrei tu!

Cățel, pisică, cu persoana iubită sau chiar tu cu tine, cei de la Maravi pot să creeze ceea ce îi dorești. Eu mi-am ales o cană cu Aki și una cu mine. Imprimeul se face față verso, se pot schimba următoarele elemente:

  • în cazul cănii cu căței, se schimbă rasa, culoarea, părul și îmbrăcămintea ta, precum și numele ambilor
  • în cazul cănii cu un singur ”participant”, se modifică părul, bluza și numele.

Și da, se pot personaliza și mesajele afișate pe partea opusă imaginii. Eu am ales My favorite people have paws și Fă-ți timp să faci ceea ce îți face sufletul fericit. Cănile cu animăluțele de companie mi se par cel mai fain dar pe care îl poți face unui posesor. O cană cu câini, fie cu pisici, este un obiect pe care îl va folosi și care îi va lumina fața de fiecare dată când bea cafeaua.

Cana cu și pentru tine e o ocazie să îți amintești cât de mult contezi. Și chiar te va binedispune la fiecare folosire! Imprimeul e de foarte bună calitate, poate fi încălzită la microunde, nu pățește nimic, are o cantitate generoasă și se spală ușor. Apreciez cănile, pot spune că am o mulțime de modele, dar în mod cert, acestea două le voi păstra în prim-plan!

Atunci când vrei să oferi și nu știi ce, e ușor să cauți obiecte personalizabile. Vei descoperi că ai o mulțime de opțiuni și sigur vei alege ceva practic, ce va fi util persoanei cadorisite. Voi ați văzut cănile de la Maravi? Sunt chiar foarte accesibile și vă las și un cod de reducere – GABRIELA10%, de 10% reducere la comenzi. Merită din plin, mai ales de zilele iubirii, în loc de mărțișor (cu un șnur alb-roșu) sau cu altă ocazie. Vă propun să oferiți mărțișoare de genul anul acesta, pentru că sunt mult mai practice și mai folositoare! Voi ce ziceți?

20 Replies to “Căni personalizate de la Maravi pentru iubitorii de frumos

  1. Cadourile personalizate sunt cele mai frumoase și apreciate. Iar cănile sunt printre cele preferate. Mi-ar plăcea și mie o cana cu și pentru mine, dar și sa ofer celor dragi un cadou special.

  2. Da da 😍‼️‼️‼️‼️vreau si eu canițe personalizate cu animalutele mele. Abia aștept, mulțumesc 😍😍.
    Eu am 3 cățelușe și 2 pisici.

  3. cui nu ii plac canile personalizate, oare? Eu le ador. Mi se par cadoul perfect, simplu, ieftin si de efect. Imi place in special cea cu labute, si de apreciat ca si tu bei cafeaua cu ceva dulce alaturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *