A șasea carte din seria Helen Grace e aici!!!! Am fost pur și simplu mega-entuziasmată atunci când am văzut-o pe site-ul celor de la Libris și am știut că trebuie să o am. M.J. Arlidge a devenit unul din autorii mei preferați all time și am toate volumele acestei serii. De-a v-ați ascunselea e una din cele mai bune cărți pe care le-am citit de ceva vreme încoace. Sunt pur și simplu fascinată și chiar îmi pare rău că am terminat-o în câteva ore!

De-a v-ați ascunselea este, după cum vă spuneam, tot un roman din seria Helen Grace. Tipa e inspectoare de poliție, fan BDSM, mai excentrică de fel, dar deosebită din toate punctele de vedere. Finalul celui de-al cincilea volum al seriei, Băiatul pierdut, o găsește pe Grace în situația de a fi acuzată de crimă. Și absolut toate indiciile par să o indice pe ea….

Așa că Helen trebuie să se descurce în închisoare, unde bineînțeles că viața o înconjoară de o mulțime de femei pe care ea însăși le-a închis. Însă aici, unde totul ar trebui să decurgă cât de cât liniștit, au loc câteva crime odioase, care pun tot personalul în gardă. Pe de-o parte, Helen încearcă să afle cine e vinovatul, să pornească o anchetă pe cont propriu. Pe de cealaltă parte, Charlie, prietena sa, încearcă să îi dovedească nevinovăția și să o scoată vie de acolo.

Ce poți face atunci când toate dovezile te incriminează?

Helen știe că cei de afară nu vor sta cu mâinile în sân, dar viața în închisoare e și ea foarte complicată. Nu are cu cine să coopereze, nu primește nicio urmă de susținere. Nici măcar din partea personalului închisorii, care chiar o tratează cu cel mai mare grad de josnicie posibil. De-a v-ați ascunselea e o carte plină de suspans și de acțiune. Asta îmi place tare mult la romanele lui Arlidge, că nu o lălăie absolut deloc! Pentru fanii literaturii universale și a celei polițiste, e una din cele mai bune alegeri!

Arlidge e absolut genial, cărțile lui sunt adevărate comori. Sper că nu voi mai fi nevoită să aștept ani buni până la următorul volum. De-a v-ați ascunselea mi-a mai domolit curiozitatea, însă abia aștept următoarele aventuri!

2 Replies to “Cartea săptămânii – De-a v-ați ascunselea

  1. Din descriere nu pare deloc o carte plitisitoare. Si chiar am citit una din cartile din serie, dar parca nu ma atrag asa mult seriile si prefer chestiile cu final imediat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *