Ziua bună, oameni frumoși! Afară e nebunie, de fapt, țara intră azi în stare de urgență, iar eu încep munca. Minunat, nu? Ne-am sincronizat! În mod normal, v-aș spune să vă bucurați de vremea frumoasă. În acest moment, însă, vă spun să stați în casă. Aveți grijă de voi, de ai voștri, și totodată de noi. Nu e de joacă, e adevărat, nu e bine să ne panicăm, dar nu moare nimeni dacă stă în casă. Ieși să iei o pâine, te înțeleg, dar nu bântui prin mall-uri, îmi vine greu să cred că ai nevoie acum să îți schimbi garderoba. Și dacă ar fi așa, ai varianta de shopping online, care e mai safe! Ca să trecem de această introducere de siguranță, articolul de azi e tot despre garderobă, și tot despre shopping. Mai exact, despre tricoul acela pe care ți l-ai imaginat, dar nu l-ai avut niciodată.

La Danube Bloggers Meet am avut surpriza de a primi un tricou personalizat, care să ne amintească pe viitor de evenimentul nostru. Cei de la Printado au făcut o treabă minunată, decorând fiecare piesă și cu adresa fiecărui blog. Am rămas destul de plăcut impresionată, mai ales că nu e primul tricou pe care îl am de la ei. Vezi aici cele 3 bucăți pe care deja le-am purtat cu drag toată vara trecută, și pe care sigur o să le scot la înaintare imediat ce dă căldura!

Materialul din care sunt confecționate aceste tricouri este extrem de calitativ, poți să îl speli fără probleme și fără emoții că se va rupe. Nicio vorbă, este rezistent, culorile sunt vii, iar imprimeul rezistă și el la apă sau intemperii. Calitatea printului este excelentă, totul arată minunat și mă bucur foarte mult că am avut ocazia să primim un tricou personalizat cu blogul și evenimentul la care am participat.

Vă recomand să vizitați paginile de Instagram și Facebook pentru noutăți și promoții. Că tot suntem în plin sezon și toată lumea caută măști, să știți că pe site am găsit niște variante super funny, care chiar te scot din anonimat! Fii unic, ieși din mulțime. Refuză să fii în aceleași tipare și rupe barierele! Voi cu ce v-ați personaliza tricoul mult dorit? Ce imagine sau mesaj aveți în minte?

22 Replies to “Creează și tu tricoul dorit cu Printado!

  1. eu am si sacoși cu mesaje personalizate de la Printado. Mereu le am in geanta. Vi le recomand. Sunt din materil bun, bine cusute, adica chiar tin la greutate! Si tricouri am creat vreo doua, pe care le-am facut cadou. Cred ca stii deja ca sotul meu de vedeta in online, gratie unuia dintre ele.

  2. Am văzut tricoul și la alte bloggerite. Îmi place la nebunie și ma bate gândul sa-mi fac și eu un tricou personalizat.
    Asta e, acum e foarte important sa stam în case pe cât posibil.

  3. Am niște tricouri printate, personalizate. Îmi place să aleg mesaje haioase sau adecvate evenimentului. Mi-ai dat ideea să comand unele pentru viitorii părinți.
    Știam de cei de la Printado, sunt exact ceea ce am nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *